Μετά το SUV, έρχεται το coupe της Bentley

Μετά το SUV, έρχεται το coupe της Bentley

Η βρετανική εταιρεία έχει ήδη δώσει το “πράσινο φως” για την παραγωγή ενός πρώτου ουσιαστικού σπορ coupe στην ιστορία της, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

Μετά το SUV, έρχεται το coupe της Bentley
Πριν από μερικές εβδομάδες η Bentley παρουσίασε στο σαλόνι της Γενεύης ένα εντυπωσιακό concept car και τελικά όλα δείχνουν πως από αυτό θα προκύψει το πρώτο ουσιαστικά σπορ μοντέλο της εταιρίας. Το οποίο θα βασιστεί στην τωρινή Continental GT και θα είναι πολύ πιο extreme από την τετρακίνητη GT3-R που λανσαρίστηκε πέρυσι, μιας και η κίνηση θα μεταφέρεται στους πίσω τροχούς, σύμφωνα με το βρετανικό Autocar.

Η σπορ Bentley θα εξοπλίζεται με μία αναβαθμισμένη εκδοχή του V8 των 4.000 cc με τα διπλά turbo και για την περίσταση θα αποδίδει πάνω από 580 PS που αποδίδει η GT3-R. Λογικά, καλύτερες θα είναι και οι επιδόσεις (σε σχέση με τα 3,8 sec για το 0-100 της GT3-R), καθώς το νέο κουπέ θα είναι σημαντικά ελαφρύτερο -ίσως να είναι η πρώτη Bentley κάτω από τους 2 τόνους!- με την τελική να ξεπερνά τα 300 km/h. Όσο για την τιμή πώλησης υπολογίστε πάνω από 400.000 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης