Νέο Range Rover Sport με 380 ίππους

Νέο Range Rover Sport με 380 ίππους

Δύο χρόνια μετά την πρεμιέρα του νέου Range Rover Sport στην έκθεση της Νέας Υόρκης, η Land Rover επιστρέφει στο ίδιο μέρος με μία νέα έκδοση του μεγάλου πολυτελούς SUV.

Νέο Range Rover Sport με 380 ίππους
Το Range Rover Sport HST εφοδιάζεται με βελτιωμένη παραλλαγή του 3λιτρου V6, η μέγιστη ισχύς του οποίου ανεβαίνει από τα 340 στα 380 PS.

Η έκδοση HST θα είναι διαθέσιμη σε περιορισμένες αγορές, όπως της Βόρειας Αμερικής, της Κίνας, της Ρωσίας και της Μέσης Ανατολής. Πέρα από την αύξηση της ιπποδύναμης, οι μηχανικοί της βρετανικής μάρκας επενέβησαν στην ανάρτηση και τα ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης, δίνοντας έμφαση στη δυναμική συμπεριφορά. Παράλληλα, το σύστημα πέδησης περιλαμβάνει μεγαλύτερα δισκόφρενα.

Το Range Rover Sport HST ξεχωρίζει και οπτικά, χάρη στις αποκλειστικής σχεδίασης ζάντες 21 ιντσών (προαιρετικά και διαμέτρου 22 ιντσών), την μαύρη οροφή, τις μαύρες λεπτομέρειες στη μάσκα, περιμετρικά των προβολέων ομίχλης κλπ. Στην καμπίνα των επιβατών έχει χρησιμοποιηθεί υψηλής ποιότητας δέρμα για τα καθίσματα, ενώ έχουν αλλάξει οι επενδύσεις και σε άλλα σημεία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης