Η Ferrari στηρίζει το Ράικονεν!

Η Ferrari στηρίζει το Ράικονεν!

Ο Φινλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής απογοητεύει φέτος με τις εμφανίσεις του, μετά από 10 αγώνες με την ομάδα που πήρε τον τίτλο του το 2007 έχει μαζέψει μόλις 19 βαθμούς.

Η Ferrari στηρίζει το Ράικονεν!
Το καλύτερο φετινό αποτέλεσμα για τον Φινλανδό ήρθε στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στην Αυστραλία εκεί τερμάτισε 7ος επίδοση που επανέλαβε στην Ισπανία. Από τότε μέχρι σήμερα σε 5 αγώνες ο Ράικονεν έχει πάρει μόλις 2 βαθμούς σε Καναδά και Αυστρία.

Κλείσιμο
Παρά τις φωνές και τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο ακόμη και για άμεση απόλυσή του στη Ferrari συνεχίζουν να τον πιστεύουν και να τον στηρίζουν.

Μιλώντας σχετικά ο αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari, Μάρκο Ματιάτσι τόνισε: «Ο Κίμι είναι ο οδηγός που χρειαζόμαστε, πρέπει να μαζεύουμε περισσότερους βαθμούς αλλά είναι ο οδηγός που χρειαζόμαστε. Το ξέρει και ο ίδιος ότι μπορεί να τα πάει καλύτερα. Είναι επαγγελματίας οδηγός, πρωταθλητής με τη Ferrari, έχει το κίνητρο και ξέρει που πρέπει να βελτιωθεί. Βλέπει το Φερνάντο μπροστά, βλέπει ότι είναι δύσκολο, πρόκειται για δύσκολη στιγμή αλλά είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι σ’ αυτό. Απολαμβάνει την πλήρη στήριξη και υπάρχει πλήρη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του από την πλευρά της Ferrari».

Φέτος ο Αλόνσο έχει πάρει 97 βαθμούς έναντι 19 του Ράικονεν μετά από 10 αγώνες. Ο Iceman δεν έχει τερματίσει μπροστά από τον Αλόνσο φέτος ενώ μόνο σε δυο περιπτώσεις μπόρεσε να καταταγεί πιο ψηλά στις δοκιμές.



Ο Ράικονεν στο στιγμιότυπο βρίσκεται εμπρός από τον Αλόνσο. Δεν έχει καταφέρει όμως φέτος να τερματίσει σε κανέναν αγώνα πιο ψηλά από τον Ισπανό.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης