Φιλανθρωπική δημοπρασία για το Focus RS!

Φιλανθρωπική δημοπρασία για το Focus RS!

  • Θα διενεργηθούν δημοπρασίες στις εκθέσεις των Επισήμων Εμπόρων Ford, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να διεκδικήσουν ένα Focus RS
  •  Το επιπλέον ποσό της προσφοράς από τα πείπου 35.000 ευρω που κοστίζει το Focus RS, θα προσφερθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό
  • <klik> Το C+S δοκίμασε το νέο Ford Focus RS

Τη διενέργεια… φιλανθρωπικών δημοπρασιών απ

Φιλανθρωπική δημοπρασία για το Focus RS!
  • Θα διενεργηθούν δημοπρασίες στις εκθέσεις των Επισήμων Εμπόρων Ford, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να διεκδικήσουν ένα Focus RS
  •  Το επιπλέον ποσό της προσφοράς από τα πείπου 35.000 ευρω που κοστίζει το Focus RS, θα προσφερθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό
  • <klik> Το C+S δοκίμασε το νέο Ford Focus RS

Τη διενέργεια… φιλανθρωπικών δημοπρασιών αποφάσισε να κάνει η Ford για τα μόλις 100 RS που θα εισαχθούν στη χώρα μας (περιορισμένη παραγωγή).
Οι υποψήφιοι αγοραστές θα καταθέτουν μία κλειστή προσφορά στις επίσημους εμπόρους της Ford. Αυτοί που θα καταθέσουν τις μεγαλύτερες θα πάρουν ένα από τα 96 RS.
Εφόσον το ποσό της προσφοράς είναι μεγαλύτερο από την τιμή του αυτοκινήτου (τιμή τιμοκαταλόγου) το επιπλέον ποσό θα προσφερθεί στα «ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS ΕΛΛΑΔΟΣ»,  «ΦΙΛΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ», «ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ», «ΦΛΟΓΑ», «ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ», «ΖΑΝΕΙΟ».

Ο Δημήτρης Σακελλαρόπουλος, Πρόεδρος & Δ.Σ. της Ford Motor Ελλάς δήλωσε χαρακτηριστικά: 
«Προσπαθήσαμε να βρούμε κάποιο αντικειμενικό κριτήριο για να επιλέξουμε τους τυχερούς που θα αποκτήσουν αυτό το αυτοκίνητο, αλλά κατέστη ανέφικτο να καταλήξουμε σε ένα κριτήριο το οποίο θα κάλυπτε όλους: Είναι η κατοχή άλλου αυτοκινήτου Ford; Είναι η κατοχή προηγούμενου μοντέλου RS; Είναι το πόσο νωρίς έγινε η αίτηση ενδιαφέροντος; Όποιο κριτήριο και να επιλεγόταν, κάποιοι θα αισθάνονταν αδικημένοι.
Αποφασίστηκε λοιπόν να διενεργηθούν δημοπρασίες στις εκθέσεις των Επισήμων Εμπόρων Ford, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να διεκδικήσουν ένα Focus RS. Στα πλαίσια μιας απλής αλλά συγκεκριμένης διαδικασίας που θα είναι πανομοιότυπη σε κάθε Έκθεση, οι ενδιαφερόμενοι θα καταθέτουν κλειστή προσφορά για το αυτοκίνητο. Στο τέλος, θα ανοίγονται οι φάκελοι και αυτός ο οποίος έχει κάνει τη μεγαλύτερη σε ύψος προσφορά θα κερδίζει το αυτοκίνητο.
Θα πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι το επιπλέον ποσό που θα προκύπτει σε κάθε δημοπρασία, δε θα καταλήξει στο ταμείο της Ford ή του Επισήμου Εμπόρου της, αλλά θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό ο οποίος θα έχει οριστεί εκ των προτέρων.
Θα διενεργηθούν αντίστοιχες δημοπρασίες σε Επισήμους Εμπόρους Ford ανά την Ελλάδα, οπότε οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν επαναλαμβανόμενες ευκαιρίες να αποκτήσουν το RS. Οι ημερομηνίες, οι τοποθεσίες και οι λεπτομέρειες της διαδικασίας, θα ανακοινωθούν σύντομα και θα είναι διαθέσιμες στο
www.ford.gr και στο τηλεφωνικό μας κέντρο 801 11 700 600.»


Η Ford Motor Ελλάς, διευκρινίζει ότι:

Ο πελάτης μπορεί να πληρώσει μετρητοίς ή με χρηματοδότηση, μόνο όμως την αξία του αυτοκινήτου, όχι το επιπλέον ποσό.
  • Οποιοδήποτε ποσό συγκεντρωθεί επιπλέον της τιμής, κατατίθεται από το νικητή της δημοπρασίας σε λογαριασμό φιλανθρωπικού οργανισμού της επιλογής του μεν, αλλά μέσα από ένα κατάλογο που θα δώσει η F.M.H.
  • Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα συμπληρώνει τη φόρμα αφού διαβάσει τους όρους συμμετοχής. Θα γράφει το ποσό που δίνει για το αυτοκίνητο, θα υπογράφει και θα το βάζει σε κλειστό φάκελο.
  •  Πελάτες μπορούν να πάνε σε περισσότερους του ενός πλειστηριασμούς.

  • Βασικοί κανόνες δημοπρασίας

    Κλείσιμο
    Στην περίπτωση κατά την οποία οι 2 κορυφαίες προσφορές είναι ίσες, τότε η δημοπρασία συνεχίζεται ανοιχτή μεταξύ των δύο συμμετεχόντων.
  • Το επιπλέον ποσό το οποίο θα προκύψει σε κάθε δημοπρασία δε θα εισπραχθεί από τον Επίσημο Έμπορο της Ford, αλλά θα κατατεθεί από το νικητή της δημοπρασίας σε λογαριασμό ή λογαριασμούς Φιλανθρωπικών Οργανισμών. Τα στοιχεία αυτών και οι αντίστοιχοι αριθμοί λογαριασμού όπου θα γίνονται οι καταθέσεις από τους νικητές των δημοπρασιών, είναι διαθέσιμα στην Έκθεση του Επισήμου Εμπόρου, στην ιστοσελίδα http://www.ford.gr/ και στην τηλεφωνική γραμμή 801 11 700 600.
  • Η κατάθεση του ποσού αυτού είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή του αυτοκινήτου από το νικητή. Εάν δεν το κάνει μέσα σε 15 ημέρες από την ημερομηνία της δημοπρασίας, το αυτοκίνητο περιέρχεται στον πρώτο επιλαχόντα, βάσει ύψους προσφοράς, υπό τις ίδιες προϋποθέσεις.
  • Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να εξοφλήσουν το αυτοκίνητο είτε τοις μετρητοίς είτε με χρηματοδότηση της επιλογής τους. Στη δεύτερη περίπτωση, μπορεί να χρηματοδοτηθεί μόνο η αξία της λιανικής τιμής του αυτοκινήτου, όχι το επιπλέον ποσό που θα προκύψει από την δημοπρασία.
  • Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
    ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Best of Network

    Δείτε Επίσης