Πρεμιέρα για το Nissan Lannia Concept (vid)

Πρεμιέρα για το Nissan Lannia Concept (vid)

Ένα φουτουριστικό σεντάν για τους σημερινούς 30άρηδες της Κίνας σχεδίασε η Nissan.

Πρεμιέρα για το Nissan Lannia Concept (vid)
Το Lannia αποκαλύφθηκε στην έκθεση του Πεκίνου και αποτελεί εξέλιξη του επίσης πρωτότυπου Friend-Me, που παρουσίασαν οι Ιάπωνες πριν ένα χρόνο στη Σαγκάη.

Η Nissan δεν έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του εσωτερικού, ούτε πληροφορίες για διαστάσεις ή τον κινητήρα. Το Lannia Concept αποτελεί προφανώς μία σχεδιαστική μελέτη για το πώς θα μοιάζουν σε λίγα χρόνια τα 4θυρα αυτοκίνητα.
«Το πρωτότυπο αυτό αποτελεί μέλος της ολοένα και μεγαλύτερης οικογένειας των μοντέλων με εστίαση στην Κίνα. Σχεδιάστηκε από Κινέζους, κατασκευάστηκε από Κινέζους και προορίζεται για Κινέζους, αλλά και για τους πολίτες του υπόλοιπου κόσμου», σχολίασε ο Αντιπρόεδρος της Nissan, Άντι Παλμέρ.

Στο video μιλά για το Lannia Concept ο επικεφαλής του κέντρου σχεδίασης της Nissan στην Κίνα, Ταϊτζι Τογιότα. Κύριο χαρακτηριστικό στο ρύγχος του αμαξάμωτος είναι η μάσκα που στη Nissan αποκαλούν «V-motion» και αποτελεί το σήμα-κατατεθέν όλων των νέων μοντέλων της μάρκας. Πάντως, τo πίσω μέρος του αυτοκινήτου δείχνει κάπως… υπερβολικό.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης