Γεύση απο το νέο Nissan Qashqai

Γεύση απο το νέο Nissan Qashqai

Η πρώτη λεπτομέρεια για τη δεύτερη γενιά του μικρομεσαίου crossover μας έρχεται από τη Nissan Αμερικής και όχι από την Ευρώπη. 

Γεύση απο το νέο Nissan Qashqai
Το Qashqai ονομάζεται Rogue στις ΗΠΑ και κυκλοφορεί με διαφορετική σχεδίαση. Η φωτογραφία που αποκαλύπτει το εμπρός φωτιστικό σώμα και μέρος της μάσκας συνοδεύεται από την ημερομηνία 10/9/13.
Για όσους δεν θυμούνται, η 10η Σεπτεμβρίου είναι η πρώτη ημέρα για τους εκπροσώπους του ειδικού Τύπου στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Άρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι το νέο Qashqai θα λανσαριστεί με σχεδόν την ίδια εμφάνιση και στην άλλη όχθη του Ατλαντικού. Το νέο Nissan θα δανείζεται σχεδιαστικά στοιχεία από το πρωτότυπο Hi-Cross και θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά το 2014.

Το Qashqai δεύτερης γενιάς δεν αναμένεται να μεγαλώσει σε διαστάσεις, διατηρώντας το μήκος των 4,3 m για το 5θέσιο αμάξωμα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα κυκλοφορήσει ως 7θέσιο, καθώς το ρόλο αυτό θα αναλάβει το μεγαλύτερο X-Trail. Θα εξοπλίζεται με μικρότερους σε κυβισμό κινητήρες, οι οποίοι δεν θα υστερούν σε δύναμη συγκριτικά με αυτούς που θα αντικαταστήσουν.


Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ

Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης