Η εκδίκηση της Μπριζίτ...
xyda_romina

Ρομίνα Ξύδα

Η εκδίκηση της Μπριζίτ...

Όταν ένας άνδρας έχει σχέση με μία γυναίκα 24 χρόνια μικρότερή του είναι μάγκας, κοινώς ένας παλικαράς με υπερβολική, απορρέουσα από τα πολλά φράγκα, αυτοπεποίθηση .

Όταν μία γυναίκα έχει σχέση με έναν άνδρα 24 χρόνια μικρότερό της είναι κούγκαρ, κοινώς ένα αιλουροειδές θηλαστικό που επιτίθεται και κατασπαράζει κατοικίδια ζώα όπως πρόβατα, κατσίκια, άλογα και... βοοειδή γένους αρσενικού. Στην πρώτη κατηγορία κατατάσσεται για τον μέσο νου ο πλανητάρχης Ντόναλντ Τραμπ, στην τελευταία συμπεριλήφθηκε εσχάτως _ για τον ίδιο ακριβώς νου _ η μελλοντική πρώτη κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, κατά κόσμον Μπιμπί. Εικοσιτέσσερα χρόνια. Τόσα χωρίζουν τον “μάγκα” Ντόναλντ από την θλιμμένη Μέλανι, τόσα χωρίζουν την ζαρωμένη Μπιμπί από το “τεκνό” Εμμανουέλ. Εικοσιτέσσερα χρόνια. Νούμερο ικανό να κινητοποιήσει όλα τα... νούμερα της ελληνικής επικράτειας σ' ένα διαδικτυακό υβρεολόγιο απέναντι στο πρόσωπο της γηραιάς Μπιμπί εν αντιθέσει με τους διαδικτυακούς ύμνους που συνέθεταν πριν από λίγους μήνες γύρω από την μουτσούνα του Τραμπ. 

Η Μπιμπί είναι εξ όψεως καταδικαστέα. Μια γιαγιά – γριά – πουρόγρια – μουστόγρια τσουρόγρια - σταφιδιασμένη και ρυτιδιασμένη φιγούρα που ο Μακρόν έχει δίπλα του για να ξεκαρφώνει τις ομοφυλοφιλικές του ορέξεις και να δικτυώνει τις κυριαρχικές του τάσεις μέσω των υψηλών της γνωριμιών. Την ερωτεύθηκε στα δεκαπέντε του, έρωτας-απόρροια μιας κακής σχέσης με τους δικούς του γονείς, την παντρεύτηκε στα 29 του ως γνήσιος μιλφάκιας και ως γνήσιος μαλάκας αγάπησε τα παιδιά που είχε από τον πρώτο της γάμο δηλώνοντας πως “Ήμουν ικανός να αγαπήσω τα παιδιά που είχε με έναν άλλον άνδρα σαν δικά μου παιδιά. Δεν χρειάζεται ένα παιδί να είναι δικό σου για να του προσφέρεις όσα αποθέματα αγάπης κρύβεις μέσα σου”. Αν το love story τους παιζόταν δε στις συντηρητικές ΗΠΑ, τότε την μεστωμένη δασκάλα θα την “σαβούρωναν” για αποπλάνηση ανηλίκου και τον προβληματικό μαθητή θα τον έκλειναν σε ψυχιατρικό ίδρυμα μέχρι να στανιάρει και να ποθήσει ένα πιπίνι! 

Όπως ακριβώς αυτό που πόθησε ο Ντόναλντ Τραμπ και το παντρεύτηκε με δόξα και τιμή για να το κάνει διεθνή περίγελο σε κάθε κοινή τους εμφάνιση. Τι κι αν το πιπίνι έχει μετατραπεί σε μια καταθλιπτική εικόνα; Τι κι αν έχει δίπλα του έναν σεξιστή σύζυγο που την απατούσε μέχρι το κέρατο να τρυπήσει το χρυσοποίκιλτο ταβάνι τους; Τι κι αν το χαμόγελό της είναι fake και το βλέμμα της κενό; Τι κι αν στα κορυφαία ταμπλόιντ του κόσμου έκαναν την εμφάνισή τους hastags #Save Melania περιπαίζοντας το μέγεθος της απογοήτευσής της; Για τους απανταχού σεξιστές αυτού του τόπου είναι προτιμότερο να είσαι δυστυχισμένη νιά στο πλευρό ενός ζουρλόγερου παρά ευτυχισμένη γριά στο πλευρό ενός νέου, ευγενή, όμορφου και επιτυχημένου άνδρα. Το τελευταίο δεν το σηκώνουν, δεν το μπορούν. Δεν το αντέχει άλλωστε ούτε η φαλλοκρατική ανατροφή τους, ούτε το επιλεκτικό ήθος τους, ούτε η ανύπαρκτη mentalite τους...                                 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK