Το Survivor του ΣΥΡΙΖΑ
danikas_dimitris

Δημήτρης Δανίκας

Το Survivor του ΣΥΡΙΖΑ

Το  «Survivor» λοιπόν. Που έχει  αναδειχθεί σε τηλεοπτικό   γεγονός. Που  σημαίνει «επιβίωση». Δηλαδή  επιβίωση σε  καιρούς πολέμου, καταστροφής, κρίσης και φυσικά επιβίωση στην  εχθρική άγρια Φύση. Ωραία; Πάμε  παρακάτω!

Επιβίωση στη  άγρια Φύση  σημαίνει  επιστροφή στον πρωτογονισμό. . Συμφωνούμε; Πρωτόγονη κατάσταση  σημαίνει εγκατάλειψη κάθε  κώδικα  πολιτισμού και εκ των  πραγμάτων  υιοθέτηση του κώδικα  των ανθρώπων  των  σπηλαίων. Κάπως έτσι

Προφανώς  προς αναζήτηση  τροφής. Προφανώς κάθε πράξη εντελώς   γυμνή και απαλλαγμένη  από κάθε πρωτόκολλο  τυπικής ευπρέπειας. Και προφανώς όλα και όλοι   προσαρμοσμένοι  στον  πρωτογονισμό!

Με απλά λόγια.  Είτε  αυτή την  συνθήκη  ακραίας επιβίωσης στην άγρια φύση την πάμε μέχρι  τα άκρα. Είτε την εγκαταλείπουμε. Ολα τ άλλα, τα ενδιάμεσα, είναι ο Τρίτος  δρόμος προς τον Σοσιαλισμό του μακαρίτη Ανδρέα Παπανδρέου. Παραμύθια!

Τι  θέλω να πω; Αφού  είστε μάγκες,   παιδαράδες, γυναικάρες, κοριτσάρες, ε τότε ιδού η ζούγκλα ιδού και το πήδημα. Αλλιώτικα  δηθενισμός. Αλλιώτικα τάχα μου «θα σκίσω το  μνημόνιο». Αλλιώτικα   σαλονάτο  το  «πορνό». Αλλιώτικα φύκια  για μεταξωτές κορδέλες!

Η κατάληξη   ορατή ακόμα και στα νήπια. Αντί  για Survivor   κάτι προς το προσκοπισμό. Κάτι από  ασκήσεις  εδάφους σε   στρατόπεδο εκπαίδευσης στρατιωτίνων. Κάτι προς  κατασκήνωση  μαθητών  της  Β  Λυκείου σε   «ζουγκλοειδή» περιοχή  κάπου εντός της Αττικής!
Κλείσιμο

Και κάτι ακόμα.  Για να ολοκληρώνω  το χάσμα ανάμεσα στις προθέσεις και  την ονομασία «Survivor» μ αυτό που  προβάλλεται από  το κανάλι. Κάτω από   πραγματικές  συνθήκες  ζούγκλας και επιβίωσης σε  άγριο περιβάλον αυτονόητο είναι να συμβούν οι  εξής αναμενόμενες  καταστάσεις.

Οι  παδαράδες να πλακώνονται μεταξύ τους. Μέχρι  λιποθυμίας. Αμ  πως! Πρέπει να ματώσεις  αγαπητέ μου  για να  βγάλεις το  ψωμί σου. Οι κοριτσάρες και  γυναικάρες να ξεκατινιάζονται και να  μία  να βγάζει τρίχα τρίχα τα μαλλιά της άλλης.  Αμ πως νομίζεις ότι θα συνέβαινε  σε ζούγκλα; 

Ακόμα  οι  σεξουαλικές  διασταυρώσεις  εντελώς  απογυμνωμένες και εντελώς  στο φως  της ημέρας.  Οπως τα  ζώα.  Αυτή είναι  κατάσταση επιβίωσης.  Η επιστροφή στο  γκα  γκα ουα! Και  φυσικά  σκηνές απείρου κάλλους, τόσο  αναμεταξύ τους όσο και με  την   αναζήτηση  τροφής!

Γιατί το λέω αυτό;  Μα ρωτήστε οποιονδήποτε ανθρψωπολόγο  και θα σας εξηγήσει. Ο Ανθρωπος προσαρμόζεται στις εκάστοτε  συνθήκες. Αυτή η «αρετή» του. Αυτό το πλεονέκτημα  για την επιβίωσή του. Αφού λοιπόν  επιβίωση σε  συνθήκες άγριας ζούγκλας, ε τότε  αφήστε την πλάκα και πιάστε τα μίση!

Θα μπορούσε ποτέ τέτοιο πράγμα να συμβεί από κάποιο  τηλεοπτικό κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας;  Φυσικά όχι. Επομένως  μπλόφα. Επομένως τέτοιου είδους «επιβίωση»  όπως με  την Αριστερά, τον Τσίπρα, το Μνημόνιο και  τη  ανάπτυξη!

Και  για να  ολοκληρώνω.  Οση  σχέση  έχει αυτό το ριάλιτι με την επιβίωση, άλλο τόσο έχουν οι «πενήντα αποχρώσεις του  γκρι» με την κινηματογραφική πορνογραφία. Γι αυτό συμβουλεύω  τους αναγνώστες μου, σχετικά με την εν λόγω ταινία. Αν θέλεις  γνήσια και τσάμπα  πορνογραφία κάνε ένα κλικ και  μπες στο «Internet». Γιατί όσα  δεν πιάνει  η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK