Υποβάθμισε το κύπελλο γιατί …έτσι του αρέσει
tsamopoulos_minas

Μηνάς Τσαμόπουλος

Υποβάθμισε το κύπελλο γιατί …έτσι του αρέσει

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού  Σταύρος Κοντονής υπέγραψε χθες  την απόφαση επανέναρξης του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, σε συνέχεια της συμφωνίας που επιτεύχθηκε την προηγούμενη Τρίτη με τη FIFA, την UEFA και την ΕΠΟ.

Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών και ο τελικός με την παρουσία μαθητών χωρίς την έκδοση εισιτηρίων.

Και τώρα άλλος ψάχνει να βρει το…ενδεικτικό με τους βαθμούς  από την Α’ και  Β’ Λυκείου άλλοι κατεβάζουν το lower από τον τοίχο του παιδικού του δωματίου τους να είναι έτοιμοι για τον τελικό.

Η όλη κατάσταση είναι βγαλμένη από τα σκίτσα του Mordillo. Ούτε κριτική δεν μπορείς να κάνεις. Τι να πεις;  Για τα επεισόδια που έγιναν σε ένα συγκριμένο αγώνα οι υπαίτιοι τιμωρήθηκαν. Το ερώτημα είναι γιατί θα πρέπει να τιμωρηθούν και οι άλλες τρεις ομάδες των ημιτελικών. Σε δύσκολους οικονομικά καιρούς ο Σταύρος Κοντονής τιμωρεί με τον χειρότερο τρόπο τις ομάδες στερώντας τους  έσοδα με στυλ «αποφασίζουμε και διατάζουμε». Με κεκλεισμένων των θυρών και μη έκδοση εισιτηρίων για τον τελικό κτυπάει τη διαφθορά;

Αφού ο υφυπουργός νιώθει δικαιωμένος μετά τις διαπραγματεύσεις με την FIFA και την έναρξη της διαδικασίας με την Επιτροπή Δεοντολογίας για τα μέλη της ΕΠΟ που διώκονται ποινικά, ποιος ο λόγος να  υποβαθμίσει το κύπελλο;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει καθαρή σκέψη και όλα βασίζονται στις καλές προθέσεις και στο θυμικό του υφυπουργού ο οποίος όμως δεν έχει ξεκάθαρη ατζέντα θεμάτων και τον τρόπο που θα επιχειρήσει να τα υλοποιήσει.  Υποβάθμισε το κύπελλο γιατί …έτσι του αρέσει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ