Kontonis όπως Varoufakis?
tsamopoulos_minas

Μηνάς Τσαμόπουλος

Kontonis όπως Varoufakis?

Δύο φιλικά έδωσε η Εθνική Ελλάδος  κόντρα σε Μαυροβούνιο και Ισλανδία  στην προσπάθεια επανεκκίνησης που προσπαθεί να κάνει.

Πέτυχε μία νίκη και έχασε τον δεύτερο αγώνα ενώ είχε προηγηθεί με 2-0. Οι εντυπώσεις που άφησε είναι θετικές. Ο Σκίμπε έκανε πολλές αλλαγές  για να δει παίκτες και να επιλέξει αυτούς πάνω στους οποίους θα στηριχθεί στα προκριματικά για το παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 που θα διεξαχθεί στη Μόσχα.

Εκείνο που κρατάω είναι η διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές να παίξουν για το εθνόσημο. Φαίνεται ότι η Εθνική θέλει τον Γερμανό της. Ο προπονητής  δείχνει να αποκτά τον έλεγχο των αποδυτηρίων και να πείθει τους παίκτες να αφήσουν τις συλλογικές αντιπαλότητες παράμερα  και να κοιτάξουν το κοινό καλό της ομάδας.  

Είναι ίσως το σημαντικότερο από όλα τα …προαπαιτούμενα για να πατήσει η γαλανόλευκη ξανά στα πόδια της. Και όλα αυτά μέσα σε ένα κλίμα επικείμενου  ποδοσφαιρικού GREXIT, μετά την εμμονή του υφυπουργού αθλητισμού να πηγαίνει κόντρα σε FIFA και UEFA σαν άλλος «Γιάνης».

Του Varoufakis η κόντρα-μπλόφα δεν του βγήκε με τα γνωστά επακόλουθα για τη χώρα. Τώρα απομένει να δούμε τι θα συμβεί με την περίπτωση  του Kontonis. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι τον προσεχή Οκτώβριο που είναι οι εκλογές στην ΕΠΟ δεν θα βαρεθούμε.    
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network