Κοντoνής: «Καίει την καλύβα του να μη τον φάνε οι ψύλλοι»
tsamopoulos_minas

Μηνάς Τσαμόπουλος

Κοντoνής: «Καίει την καλύβα του να μη τον φάνε οι ψύλλοι»

Σαν άλλος Σαμψών ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής φώναξε «αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων», όσο αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σε άλλους θύμισε με τις αποφάσεις του  το ρητό «έκαψα την καλύβα μου να μη με τρώνε οι ψύλλοι.»

Ο Ζακυνθινός πολιτικός  μπήκε στον αθλητισμό με οράματα και έδειξε πρόθεση αποφασιστικότητας να αλλάξει την υπάρχουσα κατάσταση ή τουλάχιστον να τη βελτιώσει.  Ξεκίνησε με το θέμα  της βίας εντός των αγωνιστικών χώρων. Μόνο που εκεί «τον έπιασε θάλασσα»  αφού ενώ δήλωνε ανυποχώρητος στην εφαρμογή του νόμου, άλλους αγώνες τους διέκοπτε οριστικά και τιμωρούσε τις υπαίτιες ομάδες -αλά ουχί τους δράστες- και σε άλλους που γινόντουσαν χειρότερα επεισόδια  άφηνε να ολοκληρωθούν κανονικά! Δύο μέτρα και δύο σταθμά.

 Όμως τη μεγαλύτερη κόντρα του  επιχειρεί να την κάνει στο ποδόσφαιρο και μάλιστα με την  FIFA και την  UEFA. Η τελευταία προσθήκη στο αθλητικό νομοσχέδιο καταργεί το αυτοδιοίκητο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και αντιτάσσεται με  τους διεθνείς ποδοσφαιρικούς κανονισμούς.  

Grosso modo, αποκλείει το ελληνικό ποδόσφαιρο από όλες τις διεθνείς διοργανώσεις.  Στα χρόνια της παγκοσμιοποίησης ο Σταύρος Κοντονής  εφαρμόζει πολιτικές Χότζα. ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ.

Ο ίδιος είχε παραδεχθεί ότι νόμοι υπάρχουν αλλά δεν εφαρμόζονται. Άραγε τι τον εμπόδισε να τους εφαρμόσει τώρα που έχει τα ηνία στα χέρια του;  Με λίγα λόγια μας λέει ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το εγχώριο κατεστημένο και τα βάζει με το διεθνές!
Κλείσιμο

Οι εθνικές ομάδες όλων των ηλικιών θα πάψουν να αγωνίζονται στο εξωτερικό, το ίδιο και  οι ΠΑΕ, ενώ δεν θα επιτρέπονται ούτε διεθνή φιλικά παιχνίδια!!! Δεν θα γίνονται μεταγραφές ξένων παικτών  σε ελληνικά σωματεία αλλά ούτε και Ελλήνων στο εξωτερικό. Τέλος θα κλείσουν οι κάνουλες των χορηγών και των τηλεοπτικών καναλιών προς το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Σταύρος Κοντονής είμαι σίγουρος ότι φουσκώνει από υπερηφάνεια για το γεγονός. Και έχει δικούς του χειροκροτητές
που τον αποθεώνουν και του τραγουδάνε «λεβεντόπαδο Αρίστο μπες στο μαγαζί και κλείστο».

Ε, λοιπόν επειδή ο κυρ Σταύρος είναι ανίκητος, τότε  δηλώνω ενυπόγραφα  ότι συντάσσομαι στο πλευρό του.

Κλείστα όλα να ησυχάσουμε μεγάλε-μεγάλε.  Αλλά να τα κλείσεις-κλείσεις. Ούτε βήμα πίσω. Και όχι να αρχίσεις τις κωλοτούμπες και εκτεθούμε όλοι οι υποστηρικτές σου. Venceremos ...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK