Θου Κύριε..
antipas

Γιάννης Αντύπας

Θου Κύριε..

Ο Αντώνης Σαμαράς λέει πως μιλά με τον Θεό. Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αν κρίνουμε από αυτά που κάνουν, θα πρέπει να... ακούνε φωνές

Ο Αντώνης Σαμαράς λέει πως μιλά με τον Θεό. Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αν κρίνουμε από αυτά που κάνουν, θα πρέπει να... ακούνε φωνές. Πρόβλημα. Και το χειρότερο είναι ότι οι πολιτικοί μας δεν ακούνε φωνές. Νομίζουν πως οι πολίτες ακούνε τη φωνή τους! Νομίζουν ότι θα μπορέσουν να βγουν από πάνω. Και οι μνημονιακοί και οι αντιμνημονιακοί. Γιατί, αν ο λαός έστειλε στα σπίτια τους όσους ψήφισαν το μνημόνιο δε θέλουμε να σκεφτούμε τι θα κάνει σε όσους τον χρεοκοπήσουν. Αλλά αυτή είναι μία άλλη κουβέντα. 

Σκοπός του σημερινού άρθρου είναι να μιλήσει για το ΠΑΣΟΚ. Καθώς, οι εξελίξεις στο άλλοτε κραταιό Κίνημα επηρεάζουν τη σταθερότητα της κυβέρνησης και την εκταμίευση της δόσης που τόση ανάγκη έχει η χώρα. Και, επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, έχουμε να πούμε το εξής:

«Το θέατρο του παραλόγου που έχει στηθεί στη σκηνή του ΠΑΣΟΚ πρέπει να τελειώσει άμεσα. Δεν είναι δυνατόν τα στελέχη του να είναι χαμένα μεταξύ Χάρβαρντ, facebook, twitter και Αθηνών. Πρέπει, όλοι, να πατήσουν ξανά πόδι στην πραγματικότητα».

Δεν είναι δυνατόν να διαγκωνίζονται για μια εξουσία που δεν υπάρχει. Για ένα κόμμα που δεν υπάρχει. Δεν είναι δυνατόν να λειτουργούν όλοι με βάση τις προσωπικές τους φιλοδοξίες. Πρέπει να βρεθούν σε ένα δωμάτιο. Να κλειστούν μέσα και να μη βγουν αν δεν έχουν καταλήξει σε μία κοινή απόφαση. Αν συνεχίζουν ή αν χωρίζουν. Έτσι κάνουν οι πολιτισμένοι άνθρωποι. Δεν κάνουν την «οικογενειακή» τους ζωή δημόσιο θέαμα.

Γιατί εδώ δεν παίζονται οι εντυπώσεις. Ποιος θα πείσει ότι είχε δίκιο και ποιος θα μείνει με τον μουντζούρη. Εδώ παίζεται η τύχη της χώρας. Και τη χώρα την αποτελούν άνθρωποι που δεν έχουν να φάνε. Να πάνε στο γιατρό. Να αγοράσουν φάρμακα. Αυτή η κατάσταση μας προσβάλλει και μας απειλεί όλους. Κανείς δεν είναι ασφαλής. Και κανείς δε μπορεί να την εκμεταλλεύεται για να κάνει πολιτική καριέρα. Είτε λέγοντας ναι, είτε λέγοντας όχι στο μνημόνιο. 

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ