ΟΝΕ ΤΕΑΜ: Επίσημος συνεργάτης της Grayling για την Ελλάδα

ΟΝΕ ΤΕΑΜ: Επίσημος συνεργάτης της Grayling για την Ελλάδα

Αναγνώριση της εταιρίας με Superbrands και διάκριση στα βραβεία Ermis

ΟΝΕ ΤΕΑΜ: Επίσημος συνεργάτης της Grayling για την Ελλάδα
Η Grayling ιδρύθηκε το 1981 και δραστηριοποιείται στους τομείς Public Relations, Government Affairs, Investor Relations και Event Management με 53 γραφεία σε ΗΠΑ, Ευρώπη, Ασία και Αφρική. Οι βασικοί πυλώνες δραστηριότητας είναι οι Energy, Environment & Sustainability, Healthcare, Technology & Telecommunications, Consumer Brands, Financial Services, Transport & Logistics και Government & Public Sector. 

Οι κυριότεροι πελάτες του δικτύου είναι οι British Airways, Diageo, DHL, Hilton Worldwide, Kapsch, PokerStars και Visa Europe. 

Παράλληλα, η One Team
διακρίθηκε πρόσφατα στα βραβεία Ερμής και αποτέλεσε μία από τις 7 εταιρίες διαφήμισης (η μόνη από το χώρο των Δημοσίων Σχέσεων) που αναγνωρίστηκε ως Superbrand στην Ελλάδα. 

Τα Superbrands αποτελούν τον κορυφαίο θεσμό επιβράβευσης των brands παγκοσμίως, με παρουσία σε 80 χώρες. Μέσα από μια αυστηρή διαδικασία επιλογής που κράτησε μήνες, μια επιτροπή από επαγγελματίες του χώρου της επικοινωνίας αλλά και άλλων κλάδων σε συνεργασία με καταναλωτές από όλα τα μήκη και πλάτη της κοινωνίας, επέλεξαν την One Team.
Κλείσιμο

Η εταιρία επενδύει στην  ανάπτυξη και συνεχή βελτίωση των ανθρώπων της μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης, τη χρήση σύγχρονων εργαλείων με μετρήσιμα αποτελέσματα και την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών, με σταθερό στόχο την ποιότητα και ταχύτητα εξυπηρέτησης της πελατειακής της βάσης. 

Στοιχεία επικοινωνίας για τα Μ.Μ.Ε.:
Γιώργος Πεπονάκης| Media Relation Specialist | One Team 
 215 5511504|gpeponakis@oneteam.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης