Μεγάλες Πασχαλινές προσφορές MiniRaxevsky

Μεγάλες Πασχαλινές προσφορές MiniRaxevsky

Είσαι νονός ή νονά;Φέτος το Πάσχα η MiniRaxevsky έχει τις πιο Fashion προτάσεις  Δώρων για το βαφτιστήρι σου σε τιμές Έκπληξη!

Μεγάλες Πασχαλινές προσφορές MiniRaxevsky
Hσχεδιάστρια Δήμητρα Ραξέβσκυ έχει δημιουργήσει για φέτος την Άνοιξη μια ολοκληρωμένη υπέροχη συλλογή για παιδιά από 0 έως 14 χρονών.Ρομαντικό ύφος για τα κορίτσια και δυναμικό για τα αγόρια, με κοινό χαρακτηριστικό την κομψότητα. 

Η νέα συλλογή Άνοιξη- Καλοκαίρι 2017 τα έχει όλα! Σχέδια που ακολουθούν τις διεθνείς τάσεις της μόδας, δημιουργικούς συνδυασμούς υφασμάτων και κεντημάτων, έντονα παιδικά χρώματα και προτάσεις για όλες της ώρες της ημέρας-για καλό ντύσιμο και casual–αλλά και για κάθε παιδική προσωπικότητα, NavyStyle, Floral , εξωτικάprints, RainbowStripes, BohoChic, αξεσουάρ και παπούτσια δημιουργούν υπέρoχα totallooks. 

Τρεις Συλλογές MiniRaxevsky, V19.69 VERSACEA bigliamentoSportivoSRL και  Day2Day στην διάθεσή σας για να επιλέξετε το κατάλληλο Δώρο με Μεγάλες Πασχαλινές Προσφορές.  Βρείτε δώρα από 10€ έως & max 87€ & χαρίστε τα σε μια υπέροχη συσκευασία δώρου.
Τέλος για εσάς που πρόκειται να γίνεται νονός ή νονά, η νέα συλλογή βαπτιστικών 2017 MiniRaxevsky για αγοράκια και κοριτσάκια θα σας εντυπωσιάσει.
Επισκεφτείτε τώρα το eshopwww.mini-raxevsky.com ή ένα από τα πολλά καταστήματα MiniRaxevsky στην Ελλάδα & Κερδίστε από τις Μεγάλες Προσφορές*!
Η Ελληνική εταιρία MiniRaxevsky σας εύχεται Καλό Πάσχα!

Κλείσιμο

*Η Ελληνική Εταιρεία Mini Raxevsky στηρίζει τους Γονείς και τις Οικογένειες στην Ελλάδα παρέχοντας μεγάλες Εκπτώσεις & Προσφορές ΜΟΝΟ στα καταστήματα της & στο e shop στην ΕΛΛΑΔΑ.Τα ίδια ρούχα πωλούνται στα καταστήματά της αλυσίδας Mini Raxevsky στην ΙΤΑΛΙΑ,την ΚΥΠΡΟ, τα ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ, τη ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ,την ΑΡΜΕΝΙΑ, τη ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ, το ΜΕΞΙΚΟ και την ΑΣΤΡΑΛΙΑ σε τιμές διαφορετικές και πολύ πιο υψηλές.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης