Παρουσίαση Προγραμμάτων Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Λευκωσίας στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Παρουσίαση Προγραμμάτων Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Λευκωσίας στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Παρουσίαση Προγραμμάτων Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Λευκωσίας στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας διοργανώνει ενημερωτικές εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με στόχο την Παρουσίαση των προγραμμάτων της:

• Αθήνα:
Πέμπτη, 16Μαρτίου 2017, Ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» (Πλατεία Συντάγματος) 19:00 – 22:00
• Θεσσαλονίκη:
Κλείσιμο
Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017, Ξενοδοχείο “ElectraPalace” (Αριστοτέλους 9) 19:00 -22:00

Μέσω των παρουσιάσεων αυτών, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για τα 3 προγράμματα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους διευθυντές προγραμμάτων της Ιατρικής Σχολής οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις.



Οι παρουσιάσεις θα περιλαμβάνουν περιγραφή των 3 προγραμμάτων της Ιατρικής Σχολής:

• Εξαετές Πτυχίο DoctorofMedicine (ΜD): για απόφοιτους λυκείου. Αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ
• Τετραετές Πτυχίο BachelorofMedicine, BachelorofSurgery (MBBS), του StGeorge’sUniversityofLondon: για κατόχους πρώτου πτυχίου σε παρεμφερή κλάδο
• Μεταπτυχιακό PostGraduateDiploma (PgDip), και MasterofScience (MSc) στην οικογενειακή ιατρική σε συνεργασία με το StGeorge’sUniversityofLondon που απευθύνεται, μεταξύ άλλων, σε γενικούς και οικογενειακούς ιατρούς, παθολόγους, παιδίατρους, γυναικολόγους.



Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας είναι η πρώτη και μεγαλύτερη Ιατρική σχολή της Κύπρου, και η μοναδική ιατρική σχολή στην Κύπρο με αποφοίτους που ήδη εργάζονται.  Στεγάζεται σε ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις και διαθέτει μεταξύ άλλων προηγμένης τεχνολογίας εργαστήρια ανατομίας και κλινικώνδεξιοτήτων. Στα έξι χρόνια λειτουργίας της έχει καταφέρει να προσελκύσει πέραν των 500 φοιτητών από όλο τον κόσμο.

Το εκπαιδευτικό προσωπικό περιλαμβάνει ακαδημαϊκούς και κλινικούς ιατρούς με εκπαίδευση στο εξωτερικό και διδακτική εμπειρία εντός και εκτός Κύπρου. Οι κλινικοί ιατροί προέρχονται από τα κορυφαία νοσοκομεία της χώρας και καλύπτουν το πλήρες φάσμα ιατρικών ειδικοτήτων.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης