Αμαλία Αρσένη: «Στην οικογένεια μου είμαι η πριγκίπισσα τους»

Αμαλία Αρσένη: «Στην οικογένεια μου είμαι η πριγκίπισσα τους»

Η ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα της, το πρώτο δύσκολο διάστημα στην φοιτητική εστία, η σχέση με τον σύντροφό της και η «γυμνή» εμφάνιση της επί σκηνής

Αμαλία Αρσένη: «Στην οικογένεια μου είμαι η πριγκίπισσα τους»
Η γνώμη της δεν είναι γενική καθώς οι γονείς της είναι πολιτικοί. Κόρη του Γεράσιμου Αρσένη και Λούκας Κατσέλη, η Αμαλία Αρσένη, σε συνέντευξή της μίλησε για όλους όσοι κατηγορούν τους πολιτικούς ότι είναι απάνθρωποι.

Άραγε πώς νιώθει όταν τη ρωτάνε για τους γονείς της; «Είναι αναμενό­μενο, αφού είναι πολιτικά πρόσωπα. Επιπλέον, είναι ωραίο που μπορώ να απαντήσω δημόσια σε όσους λένε πως οι πολιτικοί είναι κακοί άνθρωποι, κα­θώς οι δικοί μου είναι εξαιρετικοί. Ως λαός, μας αρέσει να γενικεύουμε, όμως ποτέ δεν έχει ακουστεί κάτι αρνητικό ή κάποιο σκάνδαλο για την οικογένειά μου. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι μέσω εμού να γίνονται ερωτήσεις που αφορούν εκείνους. Εννοείται πως θα πω την προσωπική μου άποψη για τους γονείς μου, όμως δεν μπορώ εγώ να δώσω απάντηση για το μέλλον της χώ­ρας» εξηγεί.

Κλείσιμο
Αν και 24 ετών σήμερα, η Αμαλία πα­ραμένει το κλασικό κορίτσι που έχει αδυναμία στον μπαμπά. «Μοιράζομαι τα πάντα με τον μπαμπά μου, δεν του κρύβω πράγματα και ομολογώ πως εί­ναι εξαιρετικός στο να δίνει συμβουλές. Μακάρι όλοι οι νέοι να είχαν τη δυνα­τότητα να μιλήσουν μαζί του! Στους φίλους μου προτείνω να συζητάνε μαζί του, ιδιαίτερα όταν βρίσκονται σε κά­ποιο δίλημμα» απαντάει με περηφάνια.

Η νεαρή ηθοποιός έχει τρία ετερο­θαλή αδέλφια –τα δύο ζουν μόνιμα στο εξωτερικό–, που της έχουν ιδιαίτερη αδυναμία. «Νιώθουμε μεγάλο συναι­σθηματικό δέσιμο και επειδή είμαι το μοναδικό κορίτσι, με έχουν υπό την προστασία τους. Είμαι τυχερή, γιατί στην οικογένεια είμαι η πριγκίπισσά τους!» εξομολογείται.



Προσωπική ευτυχία
Μακριά από το σανίδι, η Αμαλία ζει μια ήρεμη ζωή με το σύντροφό της και την παρέα της. «Έχω πολλά χρόνια σχέση, είμαι μια χαρά και νιώθω ευτυ­χισμένη. Ο σύντροφός μου δεν είναι από τον καλλιτεχνικό χώρο και αυτό με κρατάει σε μια ισορροπία. Οι καλλιτέ­χνες είμαστε ανήσυχα πλάσματα και μέσα από τη σχέση μου πατάω στη γη. Η αγαπημένη μας διασκέδαση είναι να κάνουμε βόλτες και να βγαίνουμε για φαγητό με τους φίλους μας» δηλώνει. Η δική της αγαπημένη ασχολία, πέρα από το να παρακολουθεί θεατρικές πα­ραστάσεις και σινεμά, είναι η γυμνα­στική, που της έχει γίνει τρόπος ζωής. «Τους τελευταίους μήνες κάνω μο­ντέρνο χορό και μπαλέτο».

Επαγγελματική σταδιοδρομία

Στην παρθενική της εμφάνιση στο θέατρο, στο Στάλερχοφ, απέσπασε θε­τικές κριτικές για την ερμηνεία της σε ένα ρόλο που σχολιάστηκε και για τις γυμνές σκηνές του. «Υποδυόμουν ένα κορίτσι με πνευματικά και νοητικά προβλήματα, που ζει δύσκολα και πέ­φτει θύμα βιασμού. Το γυμνό ήταν κάτι που απαιτούσε ο συγκεκριμένος ρόλος και δεν καταλαβαίνω γιατί προκάλεσε εντύπωση. Δεν υπήρχε καν σεξουαλικό υπονοούμενο. Το θέατρο δανείζεται στιγμές της καθημερινής μας ζωής, όπου ο έρωτας, τα φιλιά και τα χάδια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικής μας ζωής» εξηγεί.

Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης