Δημήτρης Σταματίου: Αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς των celebrities

Δημήτρης Σταματίου: Αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς των celebrities

Νάντια Μπουλέ, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Αγγελική Ηλιάδη και Μαριέττα Χρουσαλά
εμπιστεύονται το look και τις αλλαγές στην εμφάνισή τους στα χέρια του. Ο προσωπικός τους make-up artist και hair stylist Δημήτρης Σταματίου μιλά στο People για το στιλ, αλλά και τις αγαπημένες τους συνήθειες ομορφιάς.

Δημήτρης Σταματίου: Αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς των celebrities
Αγγελική Ηλιάδη
Τα σημεία του προσώπου της που αγαπάς να τονίζεις.
Μου αρέσει πολύ να τονίζω τα μάτια της –το βλέμμα της έχει απίστευτη λάμψη και ένταση– και για να τα αναδείξω, προτιμώ μαλακά μολύβια και σκιές που τονίζουν ακόμα περισσότερο το ιδιαίτερο χρώμα τους. Τα χρώματα του μακιγιάζ της. Προτιμώ συνήθως καφέ και μπρονζέ χρώματα. Αν και ποτέ δεν κανονίζουμε από πριν τι θα κάνουμε, αλλά μας προκύπτει κάθε φορά στην πορεία, η Αγγελική συνήθως προτιμά τα έντονα μάτια και τα πιο απαλά χείλη.

Το πιο extreme που έχει τολμήσει.
Το πολύ ιδιαίτερο καρέ που είχαμε κάνει ήταν μια μεγάλη αλλαγή μετά από τόσα χρόνια με μακριά μαλλιά Μου αρέσει πολύ και η νέα μας αλλαγή, το ξανθό ombre, που είναι πολύ έντονο στις άκρες. Στο μακιγιάζ θεωρώ τολμηρή επιλογή, που της πήγαινε πολύ, το μοβ κραγιόν πέρσι το χειμώνα. Το φοβόταν στην αρχή, αλλά μας άρεσε πολύ, γιατί ξεχώριζε από τα υπόλοιπα κόκκινα και μπορντό που κυριαρχούν το χειμώνα.
Κλείσιμο

Οι αλλαγές κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της;

Όσο η Αγγελική ήταν έγκυος, δεν κάναμε καμία αλλαγή. Περιποιούμουν τα μαλλιά της μόνο με συχνά κουρέματα και τα άφησε να ξεκουραστούν, όπως και το δέρμα της. Στην καθημερινότητά της κυκλοφορεί συχνά εντελώς άβαφη.

Σταματίνα Τσιμτσιλή
Το δυνατό της σημείο.
Από την πρώτη στιγμή μου άρεσε πολύ το δέρμα της –όπως της λέω χαρακτηριστικά, έχει δέρμα μωρού– και αυτό με ενέπνευσε για να της κάνω ένα πιο φυσικό μακιγάζ και να περιορίσουμε το πολύ έντονο.

Τα σημεία του προσώπου της που αγαπάς να τονίζεις.
Μου αρέσει να τη βλέπω με ένα πιο JLo στιλ, δηλαδή με μακιγιάζ με πιο έντονο βλέμμα και γήινες αποχρώσεις, που ταιριάζει συνήθως σε Λατίνες. Επιλέγω, δηλαδή, πολλές γυαλάδες, χρυσές σκιές, πολλή μάσκαρα, και στις πάνω και στις κάτω βλεφαρίδες, και από μέσα μαλακό μολύβι σε καφέ χρώμα, σχηματίζοντας μια μικρή γωνία, ενώ ολοκληρώνω με μια χρυσή σκιά για ένα ελαφρύ smoky αποτέλεσμα.

Το αγαπημένο της μακιγιάζ.

Το φυσικό και λαμπερό. Για ένα λαμπερό αποτέλεσμα, μου αρέσει να τονίζω τα ζυγωματικά της με ιριδίζουσες πούδρες και γυαλάδες στα κόκαλα, ενώ στα χείλη προτιμώ lip gloss σε αποχρώσεις του σάπιου μήλου.

Η αλλαγή που θα ήθελες να τολμήσετε.

Δεν έχουμε κάνει ακόμα καμία extreme αλλαγή. Θα ήθελα να της κάνω ένα πιο κοντό καρέ, ώστε να αλλάξει όλη η εικόνα της, αλλά ακόμα δεν το έχει τολμήσει. Προσπαθώ να την πείσω! Η Σταματίνα έχει από τα πιο υγιή φυσικά μαλλιά που έχω δει ποτέ.

Νάντια Μπουλέ
Τα σημεία του προσώπου της που αγαπάς να τονίζεις:

Αγαπάω το πιο φυσικό μακιγιάζ στη Νάντια και μου αρέσει να τονίζω τα χείλη της. Δηλαδή, προτιμώ ένα μαλακό μολύβι αντί για eyeliner και μάσκαρα μόνο στις πάνω βλεφαρίδες, ενώ τονίζουμε τα χείλη της με ένα κραγιόν ή lip gloss σε έντονο χρώμα: κοραλλί το καλοκαίρι και μπορντό το χειμώνα.

Τα προϊόντα που συνήθως  προτιμά.
Ιριδίζουσες πούδρες, καθώς της πηγαίνουν οι γυαλάδες στο πρόσωπο. Μου αρέσει επίσης να της δημιουργώ ένα smoky αποτέλεσμα στα μάτια με καφέ σβησμένο μολύβι και καφέ σκιά.

Το αγαπημένο της μακιγιάζ.
Της αρέσουν πολύ τα κόκκινα χείλη και τα γατίσια μάτια (που τα δημιουργούμε με eyeliner).

Το πιο extreme που έχετε τολμήσει.

Η μεγαλύτερη αλλαγή ήταν όταν παρουσίαζε την εκπομπή Black Out και κόψαμε τα μαλλιά της καρέ. Κάθε εβδομάδα θυμάμαι ότι το κούρεμά της ήταν και πιο κοντό. Δεν θα της πρότεινα αλλαγή στο χρώμα, γιατί η Νάντια είναι γεννημένη να είναι ξανθιά.
Θα μου άρεσε, όμως, να τη δω με ένα ωραίο ombre.

Μαριέττα Χρουσαλά
Η χρωματική παλέτα που προτιμά.

H Μαριέττα έχει τόσο ωραίο πρόσωπο, που προτιμώ να μην τη βάψω καθόλου, αν θέλει ένα πιο φυσικό look. Για ένα πιο έντονο, συνήθως τονίζω τα μάτια της με καφέ σκιές και χρώματα του χαλκού, ενώ της βάζω κι ένα μαύρο μολύβι σύρριζα στις βλεφαρίδες (μέσα κι έξω) και το σβήνω με σκιές. Μου αρέσουν πολύ στη Μαριέττα οι γήινες, οι καφέ και οι χρυσές αποχρώσεις
Το αγαπημένο της μακιγιάζ.

Της αρέσουν πολύ τα τονισμένα μάτια –λίγο μολύβι στην άκρη σβησμένο με καφέ σκιά και λίγη μάσκαρα–, ενώ λατρεύει τα κοραλλί και ροζ κραγιόν και lip gloss. Τι θα της πρότεινες για μια ανανέωση. Της πηγαίνουν πολλά διαφορετικά look και μπορεί να υποστηρίξει όλες τις τάσεις στο μακιγιάζ. Προσωπικά, θα ήθελα να τη δω με πιο έντονα καστανά μαλλιά.

Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης