O Μr Fresh, η Βίκυ Καγιά και η πρώην του (Μέρος Β')

O Μr Fresh, η Βίκυ Καγιά και η πρώην του (Μέρος Β')

Ο επιχειρηματίας διαψεύδει όσα του καταμαρτυρεί η μητέρα των δύο παιδιών του- «Με βρίζει, με χτυπάει, με απειλεί», καταγγέλλει στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε πριν από λίγες εβδομάδες εναντίον του πρώην συζύγου της η Λίλα Μπάρλα, όπως αποκάλυψε το «thema people» της προηγούμενης εβδομάδας

O Μr Fresh, η Βίκυ Καγιά και η πρώην του (Μέρος Β')
Σε πόλεμο των Ρόουζ εξελίσσεται η αντιδικία μεταξύ των δύο πρώην συζύγων, έστω κι αν αμφότερες οι πλευρές προσπαθούν να δείξουν ότι κατεβάζουν τους τόνους.

Η δικαστική διαμάχη, ο νέος γύρος της οποίας ξεκίνησε πριν από δύο περίπου εβδομάδες από τη Λίλα Μπάρλα εναντίον του πρώην συζύγου της και ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας ζαχαροπλαστείων «Fresh», καθιστά σαφές ότι οι σχέσεις μεταξύ του πρώην ανδρόγυνου, παρά το γεγονός ότι έχουν δύο παιδιά, κάθε άλλο παρά αρμονικές ή έστω τυπικές είναι.


Η πλευρά Κρασσά αφήνει να εννοηθεί ότι η Λίλα Μπάρλα έχει τέτοιου είδους αντιδράσεις όποτε ο πρώην σύζυγός της επιχειρεί να ξαναφτιάξει τη ζωή του και δείχνει ευτυχισμένος, υπονοώντας και τον πρόσφατο γάμο του με τη Βίκυ Καγιά
Κλείσιμο

Η Λίλα Μπάρλα κατηγορεί τον άλλοτε σύντροφό της για απρεπή συμπεριφορά και χρήση βίας μέχρι και πρόσφατα, ζητώντας από την ελληνική Δικαιοσύνη να την προστατεύσει απαγορεύοντάς του τόσο να της τηλεφωνεί όσο και να την πλησιάζει. Στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατατέθηκαν πριν από λίγες ημέρες μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της Νίκου Αγαπηνού, η πρώην κυρία Fresh ξετυλίγει με τον πλέον περιγραφικό τρόπο πώς ένας θυελλώδης έρωτας κατέληξε σε μια άνευ προηγουμένου αντιδικία. Αναφέρει λοιπόν στα δικόγραφά της: «Με τον καθ’ ου συνδεόμασταν με σχέση από τις αρχές του 2007, απότοκος της οποίας υπήρξε η γέννηση δύο παιδιών.


Selfie για το νιόπαντρο ζευγάρι
Βίκυ Καγιά - Ηλία Κρασσά


 Η όλη σχέση μας επικυρώθηκε με τέλεση νόμιμου θρησκευτικού γάμου στον Ναό Αγίου Διονυσίου στη Βάρκιζα Αττικής. Η έγγαμη συμβίωσή μας διασπάστηκε το έτος 2011 για λόγους που αναφέρονται αποκλειστικά και μόνο στο πρόσωπό του. Στις 17.04.2012 υπεγράφη μεταξύ μας εκ νέου ιδιωτικό συμφωνητικό με το οποίο αμοιβαία συμφωνήθηκε και καθορίστηκε τόσο η άσκηση αποκλειστικά από εμένα της επιμέλειας των τέκνων μας όσο και η επικοινωνία αυτών με τον πρώην σύζυγό μου και το ύψος της διατροφής τους. Επειτα κατόπιν κοινής αίτησης εκδόθηκε το συναινετικό διαζύγιο και επικυρώθηκε το ιδιωτικό συμφωνητικό».

Η συνέχεια επιφυλάσσει και άλλες περιγραφές, καθώς η Λίλα Μπάρλα κάνει λόγο για μη αρμόζουσα συμπεριφορά αναφέροντας στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων: «Ατυχώς για εμένα, πάμπολλα ήταν τα περιστατικά στην διάρκεια της συνύπαρξής μας με τον καθ’ ού αντισυζυγικής και βίαιης συμπεριφοράς του, όπως άλλωστε αναλυτικώς έχουν εκτεθεί και στην από 20.01.2012 αίτησή μου Ασφαλιστικών Μέτρων, τα οποία κατέθεσα ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών».

Τολμά μάλιστα να γίνει ακόμη πιο λεπτομερής και συγκεκριμένη στην περιγραφή της, τονίζοντας: «Ενδεικτικά αναφέρω: Βίαιο περιστατικό σε βάρος μου στις 14.01.2011 όπου μπροστά στα μάτια του παιδιού μας, του Γιώργου, με απείλησε και με έβρισε. Ξυλαδαρμό μου που έλαβε χώρα στις 18.01.2011 τον οποίο κατήγγειλα στο Α.Τ. Βούλας για να ακολουθήσει η έκδοση σήματος αναζήτησης του καθ’ ου χωρίς να επιτευχθεί η σύλληψή του. Περιστατικό σωματικής βίας, εκβιάσεων και απειλών σε βάρος μου στις 12.11.2011, το οποίο επίσης καταγγέλθηκε. Ακολούθησε μήνυση εις βάρος του και πάλι στο Αστυνομικό Τμήμα Βούλας. Πίστεψα ότι με τη λύση του γάμου και μάλιστα με τον κατά τον δυνατό ηπιότερο τρόπο και με δεδομένο ότι έχουμε δύο τέκνα θα σταματούσαν τα προβλήματα, τουλάχιστον οι αναιτιολόγητες βίαιες εκρήξεις του καθ’ ου που επανειλημμένα με έχουν εκθέσει σε σοβαρότατο κίνδυνο και έχω επανειλημμένα κακοποιηθεί».


Η πρώην σύζυγος Λίλα Μπάρλα

Μέσω του δικόγραφου η Λίλα Μπάρλα δεν διστάζει να κατονομάσει και κάποια πιο πρόσφατα επεισόδια: «Τον μήνα Μάρτιο του τρέχοντος έτους 2014 με δική του παρότρυνση βρέθηκα για μια και μοναδική φορά στην οικία του καθ’ ου για να παραλάβω τα παιδιά μας. Μπροστά στα παιδιά ήταν εριστικός απέναντί μου, μου μιλούσε πρόστυχα και ταπεινωτικά, συμπεριφορά την οποία εγώ ξεπέρασα προκειμένου να μη δημιουργηθούν περαιτέρω εντάσεις ενώπιον και των παιδιών μας επιλέγοντας να φύγω επιτόπου. Ο καθ’ ου φυσικά δεν αρκέστηκε στη μέχρι εκείνη τη στιγμή συμπεριφορά του, αλλά μας ακολούθησε και ξεκίνησε να κλωτσάει το αμάξι. Σε όλο αυτό το επεισόδιο, το οποίο δημιούργησε ο καθ’ ου, ήταν μπροστά φυσικά τα παιδιά μας, όπως και μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο εντόνως κλωτσούσε! Το επεισόδιο ήταν έντονο και απολύτως απρόκλητο από μέρους του».

Η προσωρινή διαταγή και η λιτή ανακοίνωση του πληρεξούσιου δικηγόρου


Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της Λίλας Μπάρλας που κατατέθηκε από τον Νίκο Αγαπηνό κερδήθηκε προσωρινά. Η απόφαση η οποία εκδόθηκε στις 8 Αυγούστου του 2014 αναφέρει ότι απαγορεύει στον κ. Κρασσά, μέχρι την εκ νέου συζήτηση της υπόθεσης -είναι προγραμματισμένο να εκδικαστεί στις αρχές του Οκτωβρίου- να προσεγγίζει την οικία της πρώην συζύγου του, καθώς και την ίδια αλλά και οποιαδήποτε επαφή μαζί της μέσω του προσωπικού της κινητού τηλεφώνου. Αξιοσημείωτο είναι ότι τη στιγμή που εκδικαζόταν η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ο Ηλίας Κρασσάς ζούσε τον μήνα του μέλιτος με τη Βίκυ Καγιά, μετά τον γάμο τους στο Παρίσι και το ευτυχισμένο ζευγάρι ανέβαζε στο Instagram κοινές τρυφερές φωτογραφίες τους που έρχονταν σε πλήρη αντιδιαστολή με τις δηλητηριώδεις καταγγελίες εναντίον του επιχειρηματία από την πρώην σύζυγό του. Το περιβάλλον της Λίλας Μπάρλα αφήνει μάλιστα να εννοηθεί ότι οι αψιμαχίες και οι καβγάδες έχουν σημείο αναφοράς το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό της διατροφής (5.500 ευρώ μηνιαίως, όπως λέγεται), κάτι που δεν επιβεβαιώνεται επισήμως από καμία πλευρά. 


Παρά τις δικαστικές αψιμαχίες το νιόπαντρο ζευγάρι νιώθει πολύ ερωτευμένο

O Hλίας Κρασσάς, έκπληκτος για όλα όσα έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας, απάντησε μέσω του δικηγόρου του Σταύρου Τόγια με μια λιτή ανακοίνωση που έκανε τον γύρο των sites και των εντύπων: «Είναι ενδεικτικό των κινήτρων της πρώην συζύγου του εντολέως μου, κυρίου Κρασσά, το γεγονός ότι καταφέρεται εναντίον του με αυτούς τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς, τους οποίους μάλιστα δεν δίστασε να δημοσιοποιήσει στον Τύπο λίγες ημέρες μετά τον γάμο του. Ο εντολέας μου -τα στοργικά αισθήματα του οποίου προς τα παιδιά του δεν δίστασε να δημοσιοποιήσει η κυρία Μπάρλα- είναι αποφασισμένος να διαφυλάξει ως κόρην οφθαλμού την τιμή του, την ψυχική υγεία των παιδιών του και την οικογενειακή του γαλήνη».

Η πλευρά Κρασσά αφήνει να εννοηθεί ότι η Λίλα Μπάρλα έχει τέτοιου είδους αντιδράσεις όποτε ο πρώην σύζυγός της επιχειρεί να ξαναφτιάξει τη ζωή του και δείχνει ευτυχισμένος, υπονοώντας και τον πρόσφατο γάμο του με τη Βίκυ Καγιά.

Η αλήθεια είναι ότι, παρά τις δικαστικές αψιμαχίες, ο Mr Fresh διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του στο πλευρό μιας γυναίκας που ξαναέφερε τη νηνεμία και την ευτυχία στη ζωή του και δεν είναι άλλη από τη διεθνή σταρ του μόντελινγκ και επιτυχημένη πλέον επιχειρηματία Βίκυ Καγιά. Οι πρόσφατες διακοπές τους στις Σπέτσες άλλωστε το επιβεβαίωσαν για τα καλά. Κρασσάς και Καγιά είναι μαζί και ερωτευμένοι και τίποτα δεν πρόκειται να τους χαλάσει την οικογενειακή τους ευτυχία. Ούτε η εριστική, κατά τον πρώην σύζυγό της, Λίλα Μπάρλα.

Αποκλειστική απάντηση του Ηλία Κρασσά στο «thema people»

Σε επικοινωνία που είχε το «thema people» με τον Ηλία Κρασσά μέσω του δικηγόρου του, η γραπτή απάντηση του θιγόμενου επιχειρηματία αναφέρει αυτολεξεί τα εξής:

«Κύριοι, Στο φύλλο της περασμένης Κυριακής δημοσιεύσατε αυτούσιες περικοπές αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων της πρώην συζύγου μου, Ευαγγελίας Μπάρλα, οι οποίες αναπαράχθηκαν στον ηλεκτρονικό Τύπο. Δεν προτίθεμαι να αντικρούσω επί της ουσίας τους αναληθείς αυτούς και δυσφημιστικούς ισχυρισμούς, και μάλιστα διά του Τύπου. Εκείνο που προέχει για μένα είναι να διαφυλάξω την ψυχική ακεραιότητα των παιδιών μας και την οικογενειακή μου ηρεμία.
Αλλωστε, εκπληρώνω στο ακέραιο τις υποχρεώσεις μου προς τα παιδιά και την πρώην σύζυγό μου, πράγμα που ούτε η ίδια αμφισβητεί. Σας ενημερώνω, τέλος, ότι τα δύο μέρη ήδη βρίσκονται σε προχωρημένη επικοινωνία, που διεξάγεται σε θετικό κλίμα, με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον των παιδιών μας. Ηλίας Κρασσάς»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης