H Μαρί Σαντάλ σε ρόλο φωτορεπόρτερ μόδας

H Μαρί Σαντάλ σε ρόλο φωτορεπόρτερ μόδας

Με μια βαλίτσα στο χέρι και την κόρη της Μαρία-Ολυμπία αλά μπρατσέτα, η Μαρί Σαντάλ  βρέθηκε από το Παρίσι στο Λονδίνο και από εκεί στο Κάπρι παρακολουθώντας επιδείξεις μόδας  στους μεγαλύτερους οίκους. Μάλιστα, σε ρόλο φωτορεπόρτερ απαθανάτιζε τα fashion στιγμιότυπα με το iPhone της. Το τουρ ολοκληρώθηκε με ένα ταξίδι στο Χονγκ Χονγκ
για να χαλαρώσει από την επίπονη δραστηριότητα στις πρώτες σειρές των επιδείξεων

H Μαρί Σαντάλ σε ρόλο φωτορεπόρτερ μόδας
Η Εβδομάδα Μόδας υψηλής ραπτικής στις μητροπόλεις του κόσμου πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στο επίκεντρο των μεγαλύτερων fashion περιοδικών που εξαπέλυσαν φωτορεπόρτερ και συντάκτες για να καταγράψουν τα highlights πάνω αλλά και κάτω από τις πασαρέλες. Στις πρώτες σειρές -ως είθισται σε τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις που δίνουν το στίγμα των μεγαλύτερων οίκων μόδας του πλανήτη-, βρέθηκαν διασημότητες από τον χώρο του θεάματος, των επιχειρήσεων, της κοσμικής ζωής και των media, δίνοντας έξτρα υλικό στους φωτογράφους για το απαραίτητο name dropping. Σε μία από αυτές τις θέσεις βρέθηκε και η σύζυγος του Παύλου, Μαρί Σαντάλ, η οποία δεν περιορίστηκε στον ρόλο του απλού θεατή των επιδείξεων με τις μοναδικές πανάκριβες συλλογές, αλλά κυρίως σε αυτόν του φωτορεπόρτερ αιχμαλωτίζοντας με τον φακό του τελευταίας τεχνολογίας iPhone της όσα εκείνη θεώρησε εντυπωσιακά.



Μαμά και κόρη κομψές και γοητευτικές

Κλείσιμο
Δηλωμένη φαν της haute couture, εγκατέλειψε κάθε επαγγελματική και οικογενειακή δραστηριότητα προκειμένου να απολαύσει από κοντά τις νέες τάσεις της μόδας και στην τελευταία γκλάμορους γωνιά της Γης. Το πρώτο εισιτήριο κόπηκε για Παρίσι. Η Μαρί Σαντάλ και η κόρη της Μαρία-Ολυμπία πέταξαν business class για την Πόλη του Φωτός για να παρακολουθήσουν τη Γαλλική Εβδομάδα Μόδας. Δεν παρέλειψε φυσικά να εξασφαλίσει μια θέση στις πρώτες σειρές των Chanel, Dior, Valentino κ.ά., και μάλιστα δίπλα σε γνωστά ονόματα όπως ο Σον Πεν, η Σαρλίζ Θερόν, η Αννα Γουίντουρ και η Βικτόρια Μπέκαμ. Με το κινητό της τηλέφωνο στο χέρι, η βαθύπλουτη κληρονόμος έκανε απανωτά κλικ σε πολυτελείς δημιουργίες και εντυπωσιακά σκηνικά, ενώ παράλληλα οι φωτορεπόρτερ που την αναγνώρισαν φρόντισαν με τη σειρά τους να τη φωτογραφίσουν.



Οι γιοι του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ με τον παππού τους στο Χονγκ Κονγκ

«Ηταν ιδιαίτερα ενθουσιώδης και εκδηλωτική», είπαν αυτόπτες μάρτυρες, τονίζοντας ότι «χειροκροτούσε με την καρδιά της και όποτε της άρεσε κάποιο ρούχο δεν δίσταζε να φωνάξει ακόμη και “μπράβο!”. Αλλες φορές πάλι πλησίαζε την κόρη της για να ανταλλάξουν απόψεις για τις τάσεις». Κάποιοι διατείνονται ότι Μαρί Σαντάλ και Μαρία-Ολυμπία σημείωναν στα καρνέ τους τα κομμάτια που τους άρεσαν προκειμένου να προχωρήσουν σε παραγγελία. Η ντουλάπα μαμάς και κόρης διαθέτει ως γνωστόν ό,τι καλύτερο προτείνει κάθε χρόνο η διεθνής μόδα.



Ανέμελη βόλτα με τον μπαμπά στο τιμόνι

Οι τρεις γενιές Μίλερ και το πεντάστερο «Ritz»
Εκτός από τις επιδείξεις μόδας, η Μαρί Σαντάλ φρόντισε να απολαύσει δεόντως την παραμονή της στη γαλλική πρωτεύουσα γεμίζοντας το πρόγραμμά της με δείπνα και συναντήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διέμεινε στο πεντάστερο και αριστοκρατικό «Ritz», δείπνησε στα καλύτερα εστιατόρια, ενώ δεν παρέλειψε να συναντήσει τη μητέρα της σε επιδείξεις μόδας και βραδινές εξόδους, η οποία κατέφθασε και εκείνη στη γαλλική πρωτεύουσα με διάθεση για shopping. Μάλιστα η πάμπλουτη γόνος θέλησε να τη συστήσει για πρώτη φορά στο κοινό, βγάζοντας κάποιες selfie τις οποίες και ανάρτησε στα social media με τον εξής σχολιασμό: «Μετά από πολύ καιρό… Εγώ, η Μαρία-Ολυμπία και η μητέρα μου. Ιδού οι τρεις γενιές Μίλερ!». Τα δείπνα είχαν ως επί το πλείστον άρωμα θαλασσινών και γαλλικού γκουρμέ. Μετά το Παρίσι πήγε Λονδίνο, αλλά και στο Κάπρι προκειμένου να συνεχίσει το fashion trip σε αυτή την καλοκαιρινή γωνιά, όπου σε ένα μαγευτικό περιβάλλον οι Dolce & Gabbana επέδειξαν την άκρως εντυπωσιακή κολεξιόν τους, η οποία εκτός των άλλων συμπεριλάμβανε φορέματα cocktail και βραδινές τουαλέτες.



Η βασιλεία του οίκου Dior



To εντυπωσιακό φιλάνε της Chanel



Και από το Κάπρι στο πατρικό της στο Χονγκ Κονγκ
«Ολη η ευρωπαϊκή πλουτοκρατία βρέθηκε εκεί συνδυάζοντας τη μόδα με τον ήλιο και τις βουτιές στη θάλασσα», σχολίασαν οι κοσμικές στήλες των περιοδικών, και με το δίκιο τους αφού το «παρών» έδωσαν από billionaire Ρωσίδες μέχρι γόνοι γαλαζοαίματων. Εκεί πραγματοποίησε και ένα ταξίδι-αστραπή για μια μικρή δόση ξενοιασιάς και ο πάτερ φαμίλιας Παύλος. Και βέβαια το miles & more της Μαρί Σαντάλ ολοκληρώθηκε με ένα υπερατλαντικό ταξίδι στο Χονγκ Κονγκ. «Mε το που πλησιάζω αυτό το μέρος συγκινούμαι», σχολίασε στα social media, για να συμπληρώσει μία ημέρα μετά: «Με το Χονγκ Κονγκ με δένουν υπέροχες αναμνήσεις. Εδώ γεννήθηκα και μεγάλωσα». Μάλιστα στο πατρικό της στην κινεζική πόλη, μια πολυτελέστατη βίλα, φωτογράφισε τα αγόρια της μαζί με τον «Mr Duty Free» πατέρα της.



Παρίσι - Εβδομάδα Μόδας: η Μαρί Σαντάλ παρακολουθεί υψηλή ραπτική δίπλα στη Σαρλίζ Θερόν και τον Σον Πεν





Η Μαρία-Ολυμπία με την ηθοποιό Εμα Γουάτσον στην επίδειξη του Valentino



Η Μαρί Σαντάλ με τη μητέρα της



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης