Ο κουμπάρος (Μπλερ) την κουμπάρα (κυρία Μέρντοχ) δυο φορές την εβδομάδα

Ο κουμπάρος (Μπλερ) την κουμπάρα (κυρία Μέρντοχ) δυο φορές την εβδομάδα

Το πρωθυπουργικό «κέρατο» του 83χρονου μεγιστάνα των media και οι κρυφές επιστολές της Ασιάτισσας πρώην συζύγου του για τις καυτές βραδιές, τα μπλε μάτια και τα... οπίσθια του Τόνι

Ο κουμπάρος (Μπλερ) την κουμπάρα (κυρία Μέρντοχ) δυο φορές την εβδομάδα
Από αυτοκράτορας των ΜΜΕ, έγινε θήραμα με μεγάλα κέρατα. Κάτω από τη μύτη του, όπως παραδέχτηκε ο Αυστραλός μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης, Ρούπερτ Μέρντοχ, σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Fortune», η πρώην σύζυγός του Γουέντι Ντενγκ και ο νονός του παιδιού τους Τόνι Μπλερ ζούσαν έναν παράνομο θυελλώδη έρωτα. 

Ακόμα κι όταν ξάπλωνε στο κρεβάτι με τη 45χρονη Ασιάτισσα σύζυγό του, εκείνη ορεγόταν τα καλοσχηματισμένα οπίσθια του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας, αναπολώντας μάλιστα τις καυτές βραδιές που είχαν περάσει οι δυο τους στο πολυτελές ράντσο του συζύγου της στην Καλιφόρνια. «Είναι τόσο γοητευτικός και τα ρούχα του τόσο όμορφα. Εχει τόσο ωραίο σώμα και πραγματικά πολύ όμορφα πόδια. Και κ...λο. Είναι λεπτός, ψηλός, με ωραίο δέρμα και σπινθηροβόλα μπλε μάτια. Τα αγαπώ τα μάτια του, όπως αγαπώ και την πυγμή του όταν ανεβαίνει στο βήμα». Διαβάζοντας τις κρυφές σκέψεις της συζύγου του, τον ανομολόγητο έρωτά της για τον Μπλερ, ο Μέρντοχ δεν μπορούσε να πιστέψει πως τα τελευταία χρόνια η Γουέντι τον απατούσε με τον νονό της μιας εκ των δύο θυγατέρων τους.

Κλείσιμο


Τα υπέροχα καταγάλανα μάτια του Μπλερ ήταν αυτά που αρχικά γοήτευσαν τη 45χρονη Ασιάτισσα και στη συνέχεια τα σωματικά προσόντα του πρώην ένοικου της Ντάουνινγκ Στριτ. Στο ερωτικό γράμμα που έπεσε στα χέρια του Μέρντοχ, η σέξι Ασιάτισσα, που υπήρξε ένα φεγγάρι και ερωμένη του αφεντικού της Google, Eρικ Σμιτ -όπως αποκαλύπτει το περιοδικό «Vanity Fair»-, εξέφραζε τον απερίγραπτο θαυμασμό της για τα πολύ ωραία πόδια του Μπλερ, τα καταγάλανα μάτια του και τα οπίσθιά του. Από το περιεχόμενο της ερωτικής επιστολής, ο 83χρονος Αυστραλός κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί τον κατά πολύ νεότερό του Μπλερ. Το διαζύγιο για τον Μέρντοχ ήταν μονόδρομος καθώς οι πιπεράτες λεπτομέρειες που αποκάλυψε το «Vanity Fair» για την ανάρμοστη σχέση του Μπλερ και της Ντενγκ είχαν γερή δόση αλήθειας.



Τα σεντόνια αναστέναζαν στο ράντσο του Μέρντοχ όταν ο Μπλερ επισκεπτόταν την κρεβατοκάμαρα της Γουέντι. Το υπηρετικό προσωπικό έκλεινε αυτιά και μάτια ακολουθώντας τον δρόμο της σιωπής. Με τον Μπλερ να διαβεβαιώνει τον βρετανικό λαό ότι είναι μια πλατωνική σχέση, τα βρετανικά ΜΜΕ οργίαζαν αποκαλύπτοντας τα τρυφερά συναισθήματα της Γουέντι για τον σύζυγο της Τσέρι Μπλερ.

«Την έχω πατήσει μαζί σου…» μάλιστα έγραφε μεταξύ άλλων η πρώην -και τρίτη- σύζυγος του Αυστραλού μεγιστάνα σε μια κόλλα χαρτί, αποκαλύπτοντας τον παράνομο έρωτά της για τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας. Η επιστολή αυτή δεν είχε παραλήπτη. Απέκτησε όμως, και μάλιστα όχι το σωστό πρόσωπο. Το ερωτικό γράμμα στο οποίο η Ντενγκ εκμυστηρευόταν τον παράφορο έρωτά της για τον πρώην ένοικο της Ντάουνινγκ Στριτ έπεσε στα χέρια του συζύγου της. 



Από τότε που ο Αυστραλός μεγιστάνας έμαθε για τον παράνομο δεσμό, έκοψε την καλημέρα στον Μπλερ, ενώ ο βρετανικός Τύπος υποστηρίζει ότι στις σχέσεις των δύο ανδρών η ρήξη είναι οριστική. Ο Μπλερ έχει αρνηθεί κατηγορηματικά ότι διατηρούσε ανάρμοστη σχέση με την Ντενγκ, ωστόσο δημοσιεύματα αναφέρουν πως είχε πολλές κρυφές συναντήσεις μαζί της όχι μόνο στο σπίτι του Μέρντοχ στην Καλιφόρνια, αλλά και σε πολυτελή διαμερίσματα που διατηρεί ο Αυστραλός δισεκατομμυριούχος σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη.
Γουέντι Ντενγκ και Τόνι Μπλερ απολάμβαναν ερωτικά διήμερα όταν ο Μέρντοχ διηύθυνε την αυτοκρατορία του. Πιπεράτες λεπτομέρειες για τη σχέση του πρώην Βρετανού πρωθυπουργού με την πρώην σύζυγο του μεγιστάνα είδαν το φως της δημοσιότητας από τη βρετανική «Daily Mail». Πάνω από 300 σελίδες με ηλεκτρονικά μηνύματα που αντάλλαξαν οι δυο τους άρχισαν να κινούν την περιέργεια του Μέρντοχ για το είδος της σχέσης του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας και της συζύγου του.



Οι Μπλερ και Ντενγκ συνήθιζαν να συναντιούνται σε ιδιωτικό κλαμπ στο Λονδίνο, στην κατοικία του Μέρντοχ στο Λος Αντζελες όσο εκείνος έλειπε για δουλειές, στο ράντσο του Αυστραλού μεγιστάνα και σε γιοτ φιλικού τους προσώπου. Δεν ήταν λίγες οι φορές που, κατά τη διάρκεια ρομαντικών δείπνων υπό το φως των κεριών, στην κατοικία του Μέρντοχ η Γουέντι τάιζε στο στόμα τον Μπλερ φέρνοντας σε δύσκολη θέση το προσωπικό. Οι φίλοι του πρώην πρωθυπουργού, βέβαια, αρνούνται ότι ο Μπλερ διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τη σαγηνευτική Ασιάτισσα, ενώ μια στενή συνεργάτιδά του υποστήριξε ότι τον παρακάλεσε να της πει την αλήθεια και εκείνος αρνήθηκε τις φήμες. Οσο για τα δεκάδες e-mail ανάμεσα στους δύο, ένας συνεργάτης του Μπλερ έσπευσε να υπενθυμίσει ότι ο πρώην πρωθυπουργός είναι νονός μιας από τις δύο κόρες της Ντενγκ, επομένως είναι απόλυτα φυσικό να επικοινωνούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Παρ’ όλα αυτά, οι κρυφές συναντήσεις των δύο αλλά και οι φιλοφρονήσεις της πρώην κυρίας Μέρντοχ για το καλλίγραμμο κορμί του Μπλερ, τα μάτια του και κυρίως τους γλουτούς του δείχνουν ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Η αποκάλυψη της ερωτικής επιστολής της Ντενγκ έφερε αφόρητη γκρίνια στην κρεβατοκάμαρα του Μπλερ και της συζύγου του, Τσέρι, και το τρίτο διαζύγιο για τον Μέρντοχ.



Πάντως, οι πολύ προσωπικές σχέσεις του Τόνι Μπλερ με τη Γουέντι Ντενγκ ήταν γνωστές τα τελευταία χρόνια μέσα από ορισμένα διακριτικά δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο. Ο «Guardian», για παράδειμα, είχε γράψει: «Ο Μπλερ και οι Μέρντοχ, μια οικογενειακή υπόθεση. Ο Μπλερ είναι μία από τις πολύ σημαντικές κοινωνικές κατακτήσεις της Γουέντι Ντενγκ».
Το 2010 ο Τόνι Μπλερ έγινε νονός της κόρης του Μέρντοχ, Γκρέις. Η βάφτιση έγινε στις όχθες του ποταμού Ιορδάνη, με προσκεκλημένους πολλές προσωπικότητες, όπως η βασίλισσα της Ιορδανίας Ράνια, αλλά και γνωστούς ηθοποιούς, όπως η Νικόλ Κίντμαν και ο Χιου Τζάκμαν. Τότε η πρώην κυρία Μέρντοχ είχε χαρακτηρίσει τον Τόνι Μπλερ σε γνωστό κοσμικό περιοδικό «ένας από τους πλέον στενούς φίλους μου». Μέρντοχ και Μπλερ διατηρούσαν καλή σχέση για 20 χρόνια και η συνεισφορά του μεγιστάνα στις εκλογικές καμπάνιες του Μπλερ θεωρήθηκε κρίσιμη για τις τρεις επανεκλογές του από το 1997.

Τρίτο στεφάνι, τρίτο διαζύγιο

Ο 83χρονος Ρούπερτ Μέρντοχ νυμφεύτηκε τη 45χρονη Κινέζα Γουέντι Ντενγκ το 1999.
Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα κοκτέιλ πάρτι στο Χονγκ Κονγκ, μετά την αποφοίτηση της Ντενγκ από το Πανεπιστήμιο Yale. Αμέσως μετά, η γοητευτική Ασιάτισσα εργάστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό STAR TV, ο οποίος ανήκει στον όμιλο του Μέρντοχ. Σε συνέντευξή του το 2011, ο μεγιστάνας επεσήμανε τη σημασία της Ντενγκ στη ζωή του λέγοντας: «Την ερωτεύτηκα αμέσως και της το είπα. Στην αρχή μού αρνιόταν συστηματικά. Μου πήρε πολύ καιρό να την πείσω». Ο γάμος τους έγινε με συνοπτικές διαδικασίες λίγα 24ωρα μετά την έκδοση του δεύτερου διαζυγίου του με την Αννα Τορβ. Μετά τον γάμο, η Γουέντι αφιερώθηκε στον σύζυγό της και, όπως είχε δηλώσει ο Μέρντοχ, «ήταν απορροφημένη με τη διακόσμηση του νέου τους διαμερίσματος». Το ζευγάρι απέκτησε δύο κόρες, την Γκρέις και τη Χλόη. Υστερα από 14 χρόνια γάμου, τον Νοέμβριο του 2013, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι χωρίζει. 
«Οταν ενημερώθηκα για το ερωτικό σημείωμα της Γουέντι προς τον Μπλερ ήρθα σε δύσκολη θέση και στη συνέχεια ζήτησα από το προσωπικό στο ράντσο μου στην Καλιφόρνια να με ενημερώσει για το αν πράγματι οι δυο τους απολάμβαναν εκεί ρομαντικά διήμερα. Γεγονός είναι πάντως ότι το διαζύγιο ήταν μία επίπονη διαδικασία», υποστήριξε ο Μέρντοχ στη συνέντευξή του στο περιοδικό «Fortune». Χωρίς να αναφερθεί στα όσα του είπε το προσωπικό, λίγες ημέρες αργότερα διάβαινε την πόρτα του δικηγόρου του για το διαζύγιο.
 Για όσους τη γνωρίζουν καλά, η Γουέντι είναι μία ιδιαίτερα φιλόδοξη και αδίστακτη γυναίκα. Το υπηρετικό προσωπικό του Μέρντοχ άνοιγε κρυφά σαμπάνιες όταν ενημερώθηκε για το διαζύγιο. Η πρώην υπάλληλος της Ντενγκ, Γινγκ-Σου Χσου, είχε δηλώσει σε αμερικανικά ΜΜΕ ότι «το να δουλεύεις γι’ αυτήν είναι σαν να βρίσκεσαι σε εμπόλεμη ζώνη». Η Χσου υποστήριξε ότι η Ντενγκ χάνει τόσο συχνά την ψυχραιμία της με το προσωπικό, ώστε «οι πάντες τη μισούν» και ότι μία φορά έφθασε στο σημείο να πετάξει έξω από το αυτοκίνητο μια νταντά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης