Το πολυθεματικό «Christmas sHOp.sHOp.sHOp» bazaar το Σάββατο στο Χίλτον

Το πολυθεματικό «Christmas sHOp.sHOp.sHOp» bazaar το Σάββατο στο Χίλτον

Το πιο πολυθεματικό Χριστουγεννιάτικο bazaar είναι εδώ

Το πολυθεματικό «Christmas sHOp.sHOp.sHOp» bazaar το Σάββατο στο Χίλτον
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το «Christmas sHOp.sHOp.sHOp» πραγματοποιείται με τη συμμετοχή αγαπημένων ελληνικών brands που δραστηριοποιούνται ως e-shop. 

Με θέα την υπέροχη Αθήνα, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017, στην αίθουσα Galaxy του Hilton Athens από τις 10 π.μ έως τις 8:00 μ.μ. 

Κλείσιμο
οι επισκέπτες βρίσκουν ιδανικές λύσεις για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα προς αγαπημένα πρόσωπα απαλλαγμένοι από το άγχος των εξόδων αποστολής και των επιστροφών. Δείτε από κοντά και να δοκιμάσετε, τις νέες χειμερινές συλλογές γυναικείων ρούχων των Detailors, Joanna Misseli, The KNL’s, The twins collection, Treis και για τα παιδιά, πρωτότυπα ρούχα από Macaw kid και Mr And Son. 

Το ελληνικό χειροποίητο κόσμημα και τσάντα εκπροσωπείται από τις Someday, ΒΑΣΙΛΕΙΑ, Gouri Jwls Handmade Sandals and Jewelry, INDIEGO Clothing & Accessories, Ιωσηφίνα- Iosifina ενώ ξεχωριστές προτάσεις αξεσουάρ θα βρείτε από 2 good 2 be wood, Beauty diaries blog, electroland.gr, Eugene wood sunglasses and more και Watch me. Μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα ομορφιάς από τις AloePlus, Felicia Beauty Lashes, Onebeauty.gr, Exeis ena lastixaki?, Perfume in the air και ιδέες διακόσμησης και φωτάκια από BeeLights, μοναδικά στολίδια, λιχουδιές και γούρια από Pink lemonade, Kottis Superfoods, PrintSin και Ψαλίδι & Κορδέλα. Για τους τετράποδους φίλους μας, το PawBox θα σας ενθουσιάσει με τις προτάσεις του. 

Μέσω της εκδήλωσης, προσφέρεται υποστήριξη στις ΜΚΟ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ και Ilitominon- Ηλιτόμηνον.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης