Ο κόσμος του Ζωγράφου αγκάλιασε την ημερίδα κοινωνικής ευαισθητοποίησης του Σταμάτη Μαλέλη

Ο κόσμος του Ζωγράφου αγκάλιασε την ημερίδα κοινωνικής ευαισθητοποίησης του Σταμάτη Μαλέλη

Για ακόμη μια φόρα πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Σταμάτη Μαλέλη και του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών

Ο κόσμος του Ζωγράφου αγκάλιασε την ημερίδα κοινωνικής ευαισθητοποίησης του Σταμάτη Μαλέλη
Κατάμεστη ήταν η Αίθουσα Ομιλιών του Ορθόδοξου Χριστιανικού Συλλόγου “Ελπίς” όπου και πραγματοποιήθηκε η ημερίδα κοινωνικής ευαισθητοποίησης του Σταμάτη Μαλέλη  και του kontasou.com με θέμα: ”Η κατάθλιψη στη σύγχρονη εποχή” - στο δήμο Ζωγράφου - την Κυριακή 28 Μαΐου 2017, 6.00 μ.μ... 

Oι ομιλητές ήταν έτοιμοι να ενημερώσουν το κοινό και να απαντήσουν σε κάθε του ερώτημα & απορία.

Κλείσιμο
Πρώτος έλαβε τον λόγο ο συγγραφέας & γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του ΣΚΑΙ  Στ. Μαλέλης που έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για το παρελθόν του. Μιλώντας βιωματικά, εξομολογήθηκε τα 10 χρόνια μάχης του με το Τέρας,“10 χρόνια ταξίδευα σε λάθος δρόμο”.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον φόβο που τον διακατείχε να μην στιγματιστεί στην περίπτωση που γινόταν γνωστό πως πάσχει από κατάθλιψη. Κρυβόταν... για τον ίδιο ήταν “μεγάλο στοίχημα να βγει από το σπίτι του και να διασχίσει τον δρόμο για το απέναντι περίπτερο”.

Η αποκάλυψη για την κατάθλιψη έγινε πρώτη φορά όταν σε ερώτηση δημοσιογράφου... “ αν είναι ευτυχισμένος”...  εκείνος απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια και αυθορμητισμό ... “δεν είμαι”. Συγκίνηση προκάλεσε σε όλους η στιγμή που ο ίδιος αποκάλυψε πως σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής του, στο κέντρο της Αθήνας και ενώ βρισκόταν μέσα στο αμάξι ένιωσε την ανάγκη να ανοίξει το παράθυρο & να φωνάξει “Παναγία μου”...!

Λόγια που αγγίζουν, λυγίζουν, ευαισθητοποιούν και παρακινούν τον κάθε πάσχοντα να μην φοβηθεί να μιλήσει… Λόγια αληθινά που θέλουν να υπενθυμίσουν πως κανένας άνθρωπος που πάσχει από κατάθλιψη δεν είναι μόνος του. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Στ.Μαλέλης μαζί με την ομάδα του kontasou.com διοργανώνουν αυτές τις ημερίδες.

Μέλημα του, σύμφωνα με τον ίδιο είναι ”η  απενοχοποίηση του στίγματος της κατάθλιψης, η ανάγκη ο πάσχοντας να μιλήσει σε δικούς του ανθρώπους για την πάθησή του, όπως επίσης να απευθυνθεί σε ειδικούς” να γίνει ουσιαστικά ”ο ίδιος ο συνδετικός κρίκος όλων των ανθρώπων που πάσχουν και να το πολεμήσουν .”

Διαβάστε περισσότερα στο kontasou.com


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης