Αυτά είναι τα δέκα βήματα για να παντρευτείτε έναν δισεκατομμυριούχο

Αυτά είναι τα δέκα βήματα για να παντρευτείτε έναν δισεκατομμυριούχο

Δεν είναι κάτι εύκολο, είναι όμως αποτελεσματικό...

Αυτά είναι τα δέκα βήματα για να παντρευτείτε έναν δισεκατομμυριούχο
Αν θέλετε να βρείτε έναν δισεκατομμυριούχο σύντροφο το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε 10 απλά βήματα. Δεν είναι κάτι εύκολο όμως είναι αποτελεσματικό.

1ο βήμα: Προσπαθήστε να κάνετε χρήματα μόνοι. Κάντε την προσπάθειά σας, σπουδάστε, κάντε αποταμίευση και προσπαθήστε να βρείτε μία καλή δουλεία.

Κλείσιμο
2ο βήμα: Να είστε ρεαλιστές σχετικά με τα θέλω σας, την εμφάνισή σας και τις πνευματικές σας δυνατότητες. Αν δεν είστε ευπαρουσίαστοι τότε είναι δύσκολο, να προσελκύσετε έναν - μία δισεκατομμυριούχο. Βέβαια ποτέ δεν πρέπει να αποθαρρύνεστε από το να βρείτε την πραγματική αγάπη.

3ο βήμα: Μην ξεχνάτε ότι μία γυναίκα έχει 10 με 15 χρόνια στη διάθεσή της για να προσελκύσει έναν ελκυστικό - πλούσιο άνδρα. Βέβαια για τους άνδρες είναι πιο εύκολα στο κομμάτι αυτό γιατί έχουν πολύ περισσότερο χρόνο στη διάθεσή τους.

4ο βήμα: Είναι καλό να βρίσκετε τον... δισεκατομμυριούχο της αρεσκείας σας ενώ είναι μικρός, στο ξεκίνημα της εργασιακής του καριέρας ή ακόμα και κατά τις σπουδές του. Αν ο τύπος του δισεκατομμυριούχου που γνωρίσατε είναι ο τύπος τους Playboy τότε χρειάζεται να κάνετε υπομονή αφού θα περάσετε δύσκολες στιγμές οπότε καλύτερα να προσεγγίσετε κάποιον χαμηλών τόνων.

5ο βήμα: Μην μιλάτε για τα χρήματα του συντρόφου σας, να είστε ευγενικοί και να μην κάνετε αδιάκριτες ερωτήσεις. Στις συζητήσεις σας μην ασχολείστε με τα χρήματα, σαν να είναι κάτι ασήμαντο.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης