Η κόρη αυτού του βοσκού τον έμαθε να βγάζει selfies και εκείνος έγινε αμέσως... viral

Η κόρη αυτού του βοσκού τον έμαθε να βγάζει selfies και εκείνος έγινε αμέσως... viral

Όταν η μεγαλύτερη γενιά έρχεται πρώτη φορά σε επαφή με την τεχνολογία, τα αποτελέσματα είναι συνήθως ξεκαρδιστικά... αλλά όχι σε αυτήν την περίπτωση

Η κόρη αυτού του βοσκού τον έμαθε να βγάζει selfies και εκείνος έγινε αμέσως... viral
Όταν η μεγαλύτερη γενιά έρχεται πρώτη φορά σε επαφή με την τεχνολογία, τα αποτελέσματα είναι συνήθως ξεκαρδιστικά.

Πόσοι από εμάς δεν έχουμε προσπαθήσει μάταια επί ώρες να δείξουμε σε έναν μεγαλύτερο συγγενή μας πώς να βγάζει selfies, να σερφάρει στο διαδίκτυο ή να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media, για να τα παρατήσουμε έπειτα απηυδισμένοι, συνειδητοποιώντας ότι είναι... ανεπίδεκτος μαθήσεως;

Κλείσιμο
Σε μία περίπτωση πάντως, ο ηλικιωμένος «μαθητής» ξεπέρασε κατά πολύ σε επιδόσεις τη νεαρή του «δασκάλα» αφού οι πρώτες κιόλας selfies που πόσταρε στο διαδίκτυο έγιναν... viral και μετέτρεψαν τον ίδιο και τον σκύλο του σε διαδικτυακό σταρ!



Σύμφωνα με το Bored Panda οι φωτογραφίες που πρωτοανέβηκαν στη σελίδα «Cool Dog Group» στο Facebook και σήμερα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου ανήκουν σε έναν βοσκό από τη πόλη Γουάλτσα στην Αυστραλία, που μόλις είχε εκπαιδευτεί από την κόρη του να βγάζει selfies. Σε αυτές ο χαμογελαστός βοσκός ποζάρει μαζί κυρίως με τον αγαπημένο του σκύλο αλλά και ένα... πρόβατο, προκαλώντας έναν χείμαρρο εγκωμιαστικών σχολίων για τις ικανότητές του και τη φωτογένεια των μοντέλων του.



«Αυτός ο σκύλος πρέπει να γίνει φωτομοντέλο», γράφει ένας χρήστης, ενός κάποιος άλλος σχολιάζει ότι οι selfies του Αυστραλού βοσκού σε κάνουν να ζηλεύεις σαν τρελός την ήρεμη και ευτυχισμένη ζωή του και την αγάπη που λαμβάνει από τα ζώα του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης