Ο Ντόναλντ Τραμπ σπάει τα ρεκόρ του στο Twitter

Ο Ντόναλντ Τραμπ σπάει τα ρεκόρ του στο Twitter

Αν συνεχίσει με τέτοιους ρυθμούς, το Νοέμβριο θα ξεπεράσει τα 700 τιτιβίσματα - Μόνο σε μια μέρα έκανε 51 αναρτήσεις

Ο Ντόναλντ Τραμπ σπάει τα ρεκόρ του στο Twitter
Θα περίμενε κανείς ότι η θέση του προέδρου των ΗΠΑ είναι αποκλειστικής και πλήρους απασχόλησης για όποιον την κατέχει. Αυτό όμως μάλλον δεν ισχύει για τον Ντόναλντ Τραμπ, που δείχνει απρόθυμος να εγκαταλείψει τη συνήθειά του να τουιτάρει, σπάζοντας κάθε μήνα το προσωπικό του ρεκόρ.

Κι αν τους πρώτους μήνες της θητείας του, ο αμερικανός πρόεδρος περιόρισε λίγο την παρουσία του στο αγαπημένο του κοινωνικό δίκτυο, οι αριθμοί δείχνουν ότι η δραστηριότητά του στο twitter ακολουθεί ανοδικούς ρυθμούς, ακριβώς όπως και οι ακόλουθοί του.

Κλείσιμο
Τον Ιούνιο, ο Τραμπ έκανε νέο ρεκόρ με 362 τιτιβίσματα. Το ρεκόρ του έσπασε τον Ιούλιο με 424 και τον Σεπτέμβριο με 485. Το Νοέμβριο αναμένεται ότι θα σπάσει εκ νέου το ρεκόρ. Σύμφωνα με αναλυτές του Bloomberg, αν ο αμερικανός πρόεδρος συνεχίσει να ποστάρει με αυτούς τους ρυθμούς, μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει τιτιβίσει 723 φορές. Μάλιστα, σε μια μέρα, ο εκκεντρικός πολυεκατομμυριούχος και πρόεδρος των ΗΠΑ "χτύπησε" 51 φορές.

Αυτό συνέβη στις 7 Νοεμβρίου, κατά την επίσκεψή του στη Νότιο Κορέα. Την επόμενη μέρα, από την Κίνα όπου ταξίδεψε, συνέχισε να τουιτάρει, παρά τους διπλωματικούς κινδύνους μιας τέτοιας ενέργειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης