Τα... απόκρυφα της Βουλής των Λόρδων: Μπαργούμαν καταγγέλλει πάνω από 30 βουλευτές

Τα... απόκρυφα της Βουλής των Λόρδων: Μπαργούμαν καταγγέλλει πάνω από 30 βουλευτές

Η 25χρονη -σήμερα- Άλις Μπέιλι αποκάλυψε ότι σε μία περίπτωση βουλευτής την ακολούθησε σπίτι της και την... έπαιρνε μάτι από το παράθυρο, πριν τον διώξει η ίδια με βρισιές

Τα... απόκρυφα της Βουλής των Λόρδων: Μπαργούμαν καταγγέλλει πάνω από 30 βουλευτές
Τα... απόκρυφα της Βουλής των Λόρδων, τα οποία συνάδουν απόλυτα με το γενικότερο κλίμα της εποχής και τον ορυμαγδό τωνκαταγγελιών για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιήσεις σε όλα τα επίπεδα, έβγαλε στην επιφάνεια μία κοπέλα που εργαζόταν στο μπαρ του βρετανικού κοινοβουλίου.

Όπως αποκάλυψε η Άλις Μπέιλι, μία νεαρή και όμορφη γυναίκα, κατά την περίοδο που εργάστηκε στο μπαρ της Βουλής των Λόρδων, δέχθηκε σεξουαλικές προτάσεις από σχεδόν 30 βουλευτές. Η 25χρονη σήμερα Άλις εργαζόταν στο Parliament's Sports and Social Bar από την ηλικία των 19 ετών, γεγονός που ενδεχομένως να... προκάλεσε τη λίμπιντο των Βρετανών βουλευτών.

Κλείσιμο
«Δοκίμαζαν τις πιθανότητές τους με το σκεπτικό ότι είμαι ένα νεαρό κορίτσι απέναντι σε εξαιρετικά σημαντικούς ανθρώπους, υποθέτοντας ότι θα είμαι διαθέσιμη», τόνισε η νεαρή εργαζόμενη, αποκαλύπτοντας τη δική της ιστορία.

«'Επιναν όλη την ημέρα και συμπεριφέρονταν σαν γερασμένες... πέρκες!», τόνισε η Άλις, αποκαλύπτοντας πως μία φορά, ένας βουλευτής την ακολούθησε μέχρι το σπίτι της και την... έπαιρνε μάτι από το παράθυρο! «Του φώναξα "άντε γαμ...." και τότε συνειδητοποίησα ότι ήταν ένας από τους ισχυρότερους βουλευτές», δήλωσε η νεαρή γυναίκα, οι καταγγελίες της οποίας εξετάζονται μαζί με τις υπόλοιπες υποθέσεις που απασχολούν τη βρετανική κοινή γνώμη μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν τα τελευταία 24ωρα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης