H Μελάνια Τραμπ μίλησε σε εκδήλωση κατά των ναρκωτικών

H Μελάνια Τραμπ μίλησε σε εκδήλωση κατά των ναρκωτικών

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ βρέθηκε κοντά σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την μάστιγα των ναρκωτικών και δήλωσε ότι η ευημερία των παιδιών έχει μεγάλη σημασία για εκείνη

H Μελάνια Τραμπ μίλησε σε εκδήλωση κατά των ναρκωτικών
Πληθαίνουν οι «σόλο» δημόσιες εμφανίσεις της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ. Μετά την πρόσφατη παρουσία της στους Αγώνες Invictus Games στο Τορόντο, η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου την Πέμπτη παραβρέθηκε και μίλησε σε εκδήλωση για τις επιπτώσεις από την χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Αν και η σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ, Κελιάν Κόνγουεϊ, ήταν η κύρια ομιλήτρια μαζί με τον κυβερνήτη του Νιου Τζέρσεϊ Κρις Κρίστι, τις εντυπώσεις έκλεψε η γοητευτική Μελάνια, που για την περίσταση απέφυγε να φορέσει έντονα χρώματα και προτίμησε ένα λευκό πουκάμισο με μαύρο σακάκι ενώ το διαμαντένιο δαχτυλίδι των αρραβώνων της έλαμπε στο αριστερό της χέρι.

Κλείσιμο
Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ στην αρχή της εκδήλωσης συναντήθηκε με ειδικούς επιστήμονες και με ανθρώπους που έχουν βιώσει τον εθισμό στις ναρκωτικές ουσίες και δήλωσε πως θέλει να ακούσει τις ιστορίες οικογενειών, μέλη των οποίων έχουν πληγεί από την μάστιγα των ναρκωτικών.



Ως μητέρα και εκείνη ενός αγοριού, του 11χρονου Μπάρον, ανέφερε πως για την ίδια είναι σημαντική η ευημερία των παιδιών και δήλωσε ότι επιθυμεί να βοηθήσει όσα περισσότερα παιδιά γίνεται με τα προβλήματα που αυτά θα αντιμετωπίζουν καθώς θα μεγαλώνουν. «Είμαι εδώ για να ακούσω και να μάθω από όλες τις ιστορίες σας», τόνισε, μεταξύ άλλων, η Μελάνια Τραμπ και έδωσε τον λόγο στην Κελιάν Κόνγουεϊ, η οποία μαζί με τον υπουργό Υγείας Τομ Πράις έχει ταξιδέψει σε πολλές περιοχές των ΗΠΑ για να ακούσουν από κοντά πώς ο εθισμός στα ναρκωτικά έχει επηρεάσει οικογένειες και κοινότητες.

Έρευνα του Κέντρου Ελέγχου Ασθενειών στις ΗΠΑ (Center for Disease Control) που διενεργήθηκε το 2015, κατέδειξε πως 11 εκατ. Αμερικανοί είναι εξαρτημένοι από ναρκωτικές ουσίες και 91 άνθρωποι χάνουν την ζωή τους εξαιτίας των ναρκωτικών κάθε μέρα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης