Ryanair: 400.000 επιβάτες επηρεάζονται από τις ακυρώσεις πτήσεων

Ryanair: 400.000 επιβάτες επηρεάζονται από τις ακυρώσεις πτήσεων

Εναλλακτική πτήση ή πλήρη επιστροφή χρημάτων προσφέρει η εταιρία σε όσους χάνουν την κράτησή τους

Νέες διευκρινίσεις από τη Ryainair για τις ακυρώσεις δρομολογίων
«Η λειτουργία 25 λιγότερων αεροσκαφών αυτόν το χειμώνα, θα έχει ως αποτέλεσμα την αλλαγή πτήσεων και προγράμματος από τον Νοέμβριο έως τον Μάρτιο του 2018» αναφέρει η Ryanair σε νέες της διευκρινίσεις της προς το επιβατικό κοινό.

Όπως επισημαίνει η εταιρεία
Κλείσιμο
«λιγότεροι από 400,000 επιβάτες έχουν κάνει κράτηση σε αυτές τις πτήσεις» (λιγότερο από μία πτήση την ημέρα στο δίκτυο των 200 αεροδρομίων της για τους επόμενους 5 μήνες) ενώ αυτήν την στιγμή, σε μεγάλο αριθμό αυτών των πτήσεων υπάρχουν μηδενικές κρατήσεις.
 
«Λιγότερο από 1% των 50 εκατομμυρίων επιβατών της Ryanair αυτόν το χειμώνα θα επηρεαστούν, ενώ η εταιρία έχει ήδη επικοινωνήσει με τους επηρεαζόμενους επιβάτες μέσω email, ειδοποιώντας τους από 5 εβδομάδες ως 5 μήνες νωρίτερα από την πτήση τους, προσφέροντας εναλλακτική πτήση ή πλήρη επιστροφή χρημάτων. Παράλληλα, οι επιβάτες έχουνε λάβει ταξιδιωτικά κουπόνια των 40€ (80€ για πτήσεις μετ’ επιστροφής), τα οποία μπορούν χρησιμοποιηθούν για κρατήσεις τον Οκτώβριο, για ταξίδια από τον Οκτώβριο έως το Μάρτιο του 2018», συμπληρώνει η ανακοίνωση της εταιρείας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης