Βίντεο: Ο κυβερνήτης του Νιου Τζέρσι κάνει... τσαμπουκά σε αγώνα μπέιζμπολ

Βίντεο: Ο κυβερνήτης του Νιου Τζέρσι κάνει... τσαμπουκά σε αγώνα μπέιζμπολ

Ο Κρις Κρίστι πλησίασε απειλητικά έναν νεαρό που τον αποκάλεσε «υποκριτή», κόλλησε το πρόσωπό του στο δικό και τον ρώτησε αν πάει γυρεύοντας για καυγά - Η καζούρα των social media

Βίντεο: Ο κυβερνήτης του Νιου Τζέρσι κάνει... τσαμπουκά σε αγώνα μπέιζμπολ
Σε νέους μπελάδες μπήκε ξανά ο κυβερνήτης του Νιου Τζέρσι, Κρις Κρίστι, λίγο καιρό μετά τις σφοδρές επικρίσεις που δέχθηκε εξαιτίας των φωτογραφιών οι οποίες τον έδειχναν να χαλαρώνει σε παραλία που είχε ζητήσει να κλείσει για άλλους λουόμενους, πέραν της οικογενείας του.

Ειδικότερα ο Κρίστι, κατεγράφη σε χθεσινό αγώνα μπέιζμπολ από αυτόπτη μάρτυρα να... πλησιάζει απειλητικά το πρόσωπό του σε εκείνο ενός θεατή προκειμένου να τον εκφοβίσει, λίγη ώρα αφού ο τελευταίος τον αποκάλεσε υποκριτή εξαιτίας της διαφωνίας του με τις πολιτικές του.
Κλείσιμο

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας των Brewers με τους Cubs. Ο Κρίστι, ο γιος του οποίου εργάζεται για τους Brewers, κατευθυνόταν στην θέση του κρατώντας στην αγκαλιά του μια μερίδα νάτσος, όταν ξαφνικά ένα οπαδός των Cubs, φώναξε το όνομά του και τον αποκάλεσε υποκριτή.




«Τον φώναξα υποκριτή επειδή σκέφτηκα ότι κάποιος έπρεπε να του πει την αλήθεια για το πώς τον βλέπει ο κόσμος. Εκείνος γύρισε κατευθείαν και κατευθύνθηκε προς το μέρος μου. Όταν έφτασε στη θέση μου, κόλλησε το πρόσωπό του στο δικό μου. Μου φάνηκε πως κράτησε πολύ ώρα αλλά μάλλον ήταν γύρω στα 30 δευτερόλεπτα», είπε ο νεαρός Μπραντ Τζόσεφ.

Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, ο Κρίστι τον ρώτησε αν «θέλει να του πει κάτι» ή αν «πάει γυρεύοντας για καυγά» και στη συνέχεια αποχώρησε αποκαλώντας τον ειρωνικά «big shot» (σπουδαίο πρόσωπο).

Η ομολογουμένως ακραία - αν και όχι απρόκλητη - αντίδραση του Κρίστι σχολιάστηκε αρνητικά από την πλειοψηφία των τοπικών ΜΜΕ, που δείχνουν να θεωρούν ότι αυτού του είδους η εκφοβιστική συμπεριφορά δεν αρμόζει σε έναν πολιτικό, ακόμη αν ακούει πράγματα που δεν τον συμφέρουν.

Ωστόσο, το σημείο που εστίασαν οι περισσότεροι χρήστες των social media δεν ήταν ο... τσαμπουκάς του Κρίστι αλλά το γεγονός ότι, παρά τη σύγχυσή του, δεν χαλάρωσε καθόλου τη λαβή του στα αγαπημένα του νάτσος.

Μάλιστα κάποιοι χρήστες απέδωσαν τον εκνευρισμό του στο γεγονός ότι μάλλον δεν είχε προλάβει να τσιμπήσει ακόμα ένα από τα αγαπημένα του σνακ!










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης