Ο πρέσβης στο Λονδίνο σε αντίθετη γραμμή από τον Τραμπ

Ο πρέσβης στο Λονδίνο σε αντίθετη γραμμή από τον Τραμπ

Διαφορετικές γραμμές μέσω... Twitter - Αφορμή για τις... αποστάσεις του Λιούις Λούκενς η κριτική του ρεπουμπλικανού προέδρου στον Δήμαρχο του Λονδίνου

Ο πρέσβης στο Λονδίνο σε αντίθετη γραμμή από τον Τραμπ
Κάθε άλλο παρά αφουγκράζεται την κριτική του Ντόναλντ Τραμπ
στον Δήμαρχο του Λονδίνου, Σαντίκ Καν ο Αμερικανός πρεσβευτής στη Βρετανία, Λιούις Λούκενς. Ο διπλωμάτης της Ουάσιγκτον εξέφρασε μία εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη για τον Δήμαρχο του Λονδίνου μετά την τρομοκρατική επίθεση με τους 7 νεκρούς και τους 47 τραυματίες, «ανεβάζοντας» στα social media μία φράση που ενδέχεται να αποτελέσει ακόμη και το «κύκνειο άσμα» του στην κρίσιμη θέση που έχει αναλάβει.

Κλείσιμο
Ο Λιούς Λούκενς εκθείασε στο Twitter τον Σαντίκ Καν, επικροτώντας τις κινήσεις του μετά το τρομοκρατικό χτύπημα και την ψυχραιμία που επέδειξε, παρά τις κρίσιμες στιγμές.



Παράλληλα, εκδήλωσε δημοσίως την υποστήριξή του στον Δήμαρχο, κόντρα στην κριτική του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος κατέκρινε τον Σαντίκ Καν, ο οποίος δήλωσε ότι δεν υπάρχει λόγος οι Λονδρέζοι να βρίσκονται σε κατάσταση επιφυλακής.

Νωρίτερα ο Ντόναλντ Τραμπ είχε γράψει πως «τουλάχιστον 7 νεκροί και 48 τραυματίες σε τρομοκρατική επίθεση και ο Δήμαρχος του Λονδίνου λέει πως δεν υπάρχει λόγος για επιφυλακή.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης