Κόντρα στο μίσος και το φόβο η μεγάλη συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο Μάντσεστερ

Κόντρα στο μίσος και το φόβο η μεγάλη συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο Μάντσεστερ

«Δρακόντεια» τα μέτρα ασφαλείας μέσα, αλλά και έξω από το «Emirates Old Trafford Cricket Ground» - Στη σκιά του χθεσινού διπλού τρομοκρατικού χτυπήματος στο Λονδίνο η συναυλία για τα θύματα του Μάντσεστερ

Κόντρα στο μίσος και το φόβο η μεγάλη συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο Μάντσεστερ
Περισσότεροι από 50.000 άνθρωποι έδωσαν το παρών στη φιλανθρωπική συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο «Emirates Old Trafford Cricket Ground», στο Μάντσεστερ για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης της 22ας Μαΐου.

Στην συναυλία πήραν μέρος και άλλοι καλλιτέχνες όπως οι Coldplay, Justin Bieber, Miley Cyrus, Katy Perry, Pharrell Williams και τα συγκροτήματα Take That και the Black Eyed Peas.

Κλείσιμο
Μετά και το νέο τρομοκρατικό χτύπημα τα μέτρα ασφαλείας μέσα και έξω από το στάδιο ήταν ιδιαίτερα αυξημένα.

«Υπάρχουν επιπλέον έλεγχοι ασφαλείας και θα γίνουν έρευνες σε όλους», δήλωσε ο Γκάρι Σίουαν αναπληρωτής διοικητής της αστυνομίας του Μάντσεστερ. «Ζητάμε από τους πολίτες να μην έχουν μαζί τους τσάντες, αν είναι δυνατό. Αυτό θα επιταχύνει την είσοδό τους», πρόσθεσε.

Πρωταγωνίστρια στη συναυλία ήταν φυσικά η αμερικανίδα τραγουδίστρια της ποπ Αριάνα Γκράντε, στο τέλος της συναυλίας της οποίας στις 22 Μαΐου σημειώθηκε η επίθεση αυτοκτονίας που προκάλεσε τον θάνατο 22 ανθρώπων και τον τραυματισμό 116.

Η ζήτηση για την συναυλία ήταν πολύ μεγάλη, μέσα σε διάστημα μόλις έξι λεπτών αφότου βγήκαν την περασμένη εβδομάδα προς πώληση, εξαντλήθηκαν τουλάχιστον 30.000 εισιτήρια.

Η εταιρεία Ticketmaster γνωστοποίησε ότι 140.000 άνθρωποι συνδέθηκαν στον ιστότοπό της αναζητώντας τα εισιτήρια για τη συναυλία One Love Manchester.

Περίπου 20.000 δωρεάν εισιτήρια διατέθηκαν για τους ανθρώπους που βρίσκονταν στις κερκίδες του Μάντσεστερ Αρένα τη νύχτα της επίθεσης.

Σε tweet της μετά τη χθεσινοβραδινή τρομοκρατική επίθεση στην καρδιά του Λονδίνου, η Αριάνα Γκράντε έγραψε: «Προσεύχομαι για το Λονδίνο».










Η τραγουδίστρια απέτισε φόρο τιμής στην 15χρονη θαυμάστριά της Ολίβια Κάμπελ, της οποίας η μητέρα είχε πει στην ποπ σταρ πως δεν θα ήθελε να κλάψει και πως θα ήθελε απλά να ακούσει τις επιτυχίες της.

Το κοινό κρατούσε ροζ χαρτιά που έγραφαν «For our angels (Για τους αγγέλους μας)», ενώ στο πλήθος βρίσκονταν πολλοί που φορούσαν βραχιολάκια με την φράση «we stand together (Είμαστε ενωμένοι)».












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης