«Παρέμβαση» από τους συμβούλους του Τραμπ για να τον πείσουν να σταματήσει να... τουιτάρει

«Παρέμβαση» από τους συμβούλους του Τραμπ για να τον πείσουν να σταματήσει να... τουιτάρει

Οι στενοί συνεργάτες του αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τη ψυχολογική μέθοδο που χρησιμοποιούν συνήθως οι συγγενείς των εθισμένων στα ναρκωτικά, το αλκοόλ ή τον τζόγο, για να τους «ξυπνήσουν»

«Παρέμβαση» από τους συμβούλους του Τραμπ για να τον πείσουν να σταματήσει να... τουιτάρει
Μια παρέμβαση (αγγλιστί intervention) οργάνωσαν οι σύμβουλοι του Ντόναλντ Τραμπ προκειμένου να πείσουν τον εθισμένο στο Twitter Αμερικανό πρόεδρο να πάψει να «τιτιβίζει», αφού οι εμπρηστικές αναρτήσεις του δεν σταματούν να τον βάζουν σε μπελάδες.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, οι στενοί συνεργάτες του Τραμπ, έχοντας απηυδήσει από τις δηλώσεις του μέσω Twitter που εκθέτουν τον ίδιο και την κυβέρνησή του, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τη ψυχολογική μέθοδο που χρησιμοποιούν συνήθως οι συγγενείς των εθισμένων στα ναρκωτικά, το αλκοόλ ή τον τζόγο, για να τους «ξυπνήσουν» και να τους κάνουν να συνειδητοποιήσουν το πρόβλημά τους. 

Έτσι, «κάθισαν κάτω» τον Αμερικανό πρόεδρο και του εξήγησαν ότι ορισμένα tweet του μπορούν να τον φέρουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση πολιτικά, αλλά και να τον φέρουν αντιμέτωπο με τον νόμο, αφού συνιστούν δυσφήμηση μέσω διαδικτύου.

Κλείσιμο


Χαρακτηριστικό παράδειγμα των τιτιβισμάτων που έχουν γεμίσει ανησυχία του συμβούλους Τραμο ήταν οι τελείως αβάσιμες αναρτήσεις του περί «παρακολούθησης των συνομιλιών του στον Λευκό Οίκο» από τον προκάτοχό του, Μπαράκ Ομπάμα.

«Είναι νόμιμο για έναν πρόεδρο να βάζει παγιδεύει τα τηλέφωνα στον Λευκό Οίκο πριν τις εκλογές; Νέα κατρακύλα», είχε γράψει ο Τραμπ στις 4 Μαρτίου, χωρίς ωστόσο να προσφέρει κανένα στοιχείο που να υποστηρίζει τους ισχυρισμούς του. Τις ίδιες κατηγορίες επανέλαβε και σε μεταγενέστερο tweet, πάλι χωρίς καμία απόδειξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης