Ουκρανία: Χαρακτήρισε «απειλή για την εθνική της ασφάλεια» τον... Στίβεν Σιγκάλ!

Ουκρανία: Χαρακτήρισε «απειλή για την εθνική της ασφάλεια» τον... Στίβεν Σιγκάλ!

Στη «μαύρη λίστα» της Ουκρανίας ο «σκληρός» του Χόλιγουντ λόγω της φιλίας του με τον Πούτιν

Ουκρανία: Χαρακτήρισε «απειλή για την εθνική της ασφάλεια» τον... Στίβεν Σιγκάλ!
Ο Στίβεν Σιγκάλ, ο γνωστός «σκληρός» του Χόλιγουντ, μπήκε σήμερα επίσημα στη «μαύρη λίστα» της Ουκρανίας, εξαιτίας της στενής του φιλίας με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης ταινίας «Σε κατάσταση πολιορκίας», ο οποίος - ακολουθώντας στα χνάρια του συναδέλφου του Ζεράρ Ντεπαρντιέ - πολιτογραφήθηκε Ρώσος πέρυσι, δεν θα μπορεί πλέον να ταξιδεύει στην Ουκρανία, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τις Αρχές του Κιέβου.

Ο 65χρονος Σιγκάλ, ο οποίος παρέλαβε το νέο του ρωσικό διαβατήριο πριν λίγους μήνες από τον ίδιο τον Πούτιν, είναι στενός φίλος του Ρώσου προέδρου.

Στο παρελθόν, ο δημοφιλής ηθοποιός και λάτρης των πολεμικών τεχνών είχε χαρακτηρίσει την προσάρτηση της Κριμαίας ως μια «πολύ λογική κίνηση».
Κλείσιμο

Μάλιστα, είχε δώσει μια συναυλία με την blues μπάντα του στην περιοχή για τους φιλορώσους αυτονομιστές, δείχνοντας εμπράκτως τη συμπαράστασή του στις ενέργειες του φίλου του, Πούτιν.

Η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας απαγόρευσε στον Στίβεν Σιγκάλ την είσοδο στη χώρα για πέντε χρόνια, επισημαίνοντας ότι έχει διαπράξει «κοινωνικά επικίνδυνες πράξεις, που είναι ενάντιες στα συμφέροντα της χώρας» και επομένως αποτελεί «απειλή για την ασφάλειά της».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης