Συρία: Ρωσία και Ιράν συνεχίζουν τη μάχη εναντίον των τζιχαντιστών

Συρία: Ρωσία και Ιράν συνεχίζουν τη μάχη εναντίον των τζιχαντιστών

Τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των αρχηγών των γενικών επιτελείων - Τα αμερικανικά στρατεύματα επιχειρούν να επιβραδύνουν τις νίκες του συριακού στρατού, εκτιμούν Μοσχα και Τεχεράνη

Συρία: Ρωσία και Ιράν συνεχίζουν τη μάχη εναντίον των τζιχαντιστών
Οι αρχηγοί των γενικών επιτελείων εθνικής άμυνας της Ρωσίας και του Ιράν συζήτησαν σήμερα σε μια τηλεφωνική συνδιάλεξη το θέμα των αμερικανικών επιδρομών στη Συρία, ενώ διατύπωσαν την επιθυμία τους να συνεχίσουν τη μάχη εναντίον των «τρομοκρατών» και όσων τους υποστηρίζουν, μετέδωσαν ιρανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ο στρατηγός Μοχάμαντ Μπαγκέρι και ο στρατηγός Βάλερι Γκερασίμοφ «καταδίκασαν την επιχείρηση των ΗΠΑ εναντίον μιας συριακής αεροπορικής βάσης», κάνοντας λόγο για «επίθεση εναντίον μιας ανεξάρτητης χώρας», μετέδωσε το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Irna.

Κλείσιμο
Τα αμερικανικά πλήγματα «στοχεύουν να επιβραδύνουν τις νίκες του συριακού στρατού και των συμμάχων του και να ενισχύσουν τις τρομοκρατικές οργανώσεις» επισημαίνεται σε ένα δελτίο τύπου.

Οι δύο αξιωματικοί διατύπωσαν την κοινή τους βούληση να συνεχίσουν τη στρατιωτική συνεργασία με στόχο τη στήριξη του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ «έως την ολοκληρωτική ήττα των τρομοκρατών και εκείνων που τους υποστηρίζουην», σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Mehr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης