Ερωτεύτηκε η Μαλία Ομπάμα; Κυκλοφορεί με πανέμορφο νεαρό

Ερωτεύτηκε η Μαλία Ομπάμα; Κυκλοφορεί με πανέμορφο νεαρό

Ο 23χρονος άνδρας είναι ο Ρομπ Φράνκλιν, απόφοιτος του Στάνφορντ, λένε αμερικανικά ΜΜΕ

Ερωτεύτηκε η Μαλία Ομπάμα; Κυκλοφορεί με πανέμορφο νεαρό
Τα βέλη του έρωτα χτύπησαν την μεγαλύτερη κόρη του Μπαράκ Ομπάμα; Ποιος είναι ο πανύψηλος νεαρός, ντυμένος με την τελευταία λέξη της μόδας που φωτογραφήθηκε μαζί της; 

Η 18χρονη κόρη του τέως προέδρου των ΗΠΑ εθεάθη στη Νέα Υόρκη στο πλευρό του μυστηριώδους νεαρού, ο οποίος φόραγε ένα trendy παλτό, πυροδοτώντας φήμες ότι οι δύο τους είναι ζευγάρι. 

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον ιστότοπο "ΤMZ", ο νεαρός άνδρας είναι ο 23χρονος Ρομπ Φράνκλιν, απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ. Ήταν θέμα χρόνου να γνωριστούν οι δύο τους καθώς κινούνται στους ίδιους χώρους, όπως αναφέρει ο ιστότοπος TMZ.

Μάλια και Ρομπ εθεάθησαν σε εκδήλωση ανδρικής μόδας στη Νέα Υόρκη, όπως αποκαλύπτει το σχετικό δημοσίευμα, με την φωτογραφία των δυο τους να κυκλοφορεί στο Twitter. Φίλοι πάντως υποστηρίζουν ότι οι δυο τους έχουν μία καθαρά πλατωνική σχέση. 



To Νοέμβριο του 2016, ο Μπαράκ Ομπάμα είχε δηλώσει ότι οι δύο κόρες του Σάσα και Μάλια, άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού κι ότι ο ίδιος παρακολουθεί την κατάσταση. Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ είχε δηλώσει επίσης ότι η σύζυγός του Μισέλ, είναι πρότυπο για τα κορίτσια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης