Βίντεο: Ημίγυμνο ζευγάρι κάνει σεξ πάνω σε μοτοσικλέτα εν κινήσει

Βίντεο: Ημίγυμνο ζευγάρι κάνει σεξ πάνω σε μοτοσικλέτα εν κινήσει

Εντυπωσιακές επιδόσεις, παρά τον... υψηλό βαθμό δυσκολίας

Βίντεο: Ημίγυμνο ζευγάρι κάνει σεξ πάνω σε μοτοσικλέτα εν κινήσει
Μια «ένεση αδρεναλίνης» στη σεξουαλική του ζωή προσπαθούσε μάλλον να δώσει ένα νεαρό ζευγάρι από την Παραγουάη, το οποίο καταγράφηκε από έκπληκτο οδηγό να κάνει σεξ πάνω σε μοτοσικλέτα, η οποία κινούνταν κανονικά σε δρόμο της πόλης Ενκαρνασιόν.

Σύμφωνα με την Mirror, η τοπική αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό, όταν το κλιπ που ανέβασε ο χρήστης στα social media έγινε viral, συγκεντρώνοντας χιλιάδες views παγκοσμίως.

Όπως μπορεί κανείς να δει στο επίμαχο βίντεο, η γυναίκα πάνω στο ντεπόζιτο της βενζίνης γυρισμένη προς τη μεριά του συντρόφου της, με τα πόδια της τυλιγμένα γύρω του. Ο οδηγός της μηχανής είναι γυμνός από τη μέση και πάνω και έχει ξεκούμπωτο και κατεβασμένο το παντελόνι του.

Κλείσιμο
Η δημοσιοποίηση του βίντεο έχει προκαλέσει έντονη αντιπαράθεση στα social media, με άλλους χρήστες να δίνουν συγχαρητήρια στο ζευγάρι για το πάθος και την φαντασία του, και άλλους να κατηγορούν τους δύο νέους ότι θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους και τη ζωή των γύρω τους.

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι η αδιαφορία τους για τις οδικές προφυλάξεις (δηλ. τη χρήση κράνους) δεν επεκτείνεται και στη σεξουαλική τους δραστηριότητα και ότι - εκεί τουλάχιστον - είναι περισσότερο προσεκτικοί... 



Δείτε βίντεο:
Ζευγάρι κάνει σεξ πάνω σε μοτοσικλέτα εν κινήσει


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης