Συρία: Ο πρώτος ομαδικός γάμος μετά την κατάπαυση του πυρός

Συρία: Ο πρώτος ομαδικός γάμος μετά την κατάπαυση του πυρός

Οι γάμοι γίνονται στο πλαίσιο ενός προγράμματος που ονομάζεται «Στις καλές και στις κακές στιγμές» και έχει ως στόχο την φροντίδα ηρώων του πολέμου

Συρία: Ο πρώτος ομαδικός γάμος μετά την κατάπαυση του πυρός
Μετά από πολύ καιρό μια όμορφη είδηση φτάνει από τη Συρία, καθώς τριάντα ζευγάρια αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον πρώτο ομαδικό γάμο μετά την κατάπαυση του πυρός, που συμφωνήθηκε τον Δεκέμβριο.

Κλείσιμο


Οι τριάντα νύφες έλαμπαν από ευτυχία, ενώ στα λευκά νυφικά τους ξεχώριζε η σημαία της Συρίας. Οι γαμπροί φορούσαν την στρατιωτική τους στολή, ενώ κρατούσαν σφιχτά από το χέρι τις συζύγους τους.



Ο ομαδικός γάμος οργανώθηκε από την ιδιωτική τηλεφωνική εταιρεία «SyriaTel», η οποία σχεδιάζει να πραγματοποιήσει έναν ακόμα ομαδικό γάμο τον Σεπτέμβριο, αυτή τη φορά για 120 ζευγάρια.



Οι γάμοι γίνονται στο πλαίσιο ενός προγράμματος που ονομάζεται «Στις καλές και στις κακές στιγμές» και έχει ως στόχο την φροντίδα ηρώων του πολέμου.

Ο επικεφαλής της «SyriaTel» υποστήριξε πως: «Η SyriaTel έχει ένα δόγμα στο οποίο πιστεύει. Αυτό είναι ότι στεκόμαστε στο πλευρό των ηρώων του στρατού της Συρίας. Είναι μια στιγμή εθνικής νίκης, που αντιπροσωπεύει την κουλτούρα της ζωής και της ελπίδας». 



Σημειώνουμε πως η Συρία βρίσκεται υπό κατάπαυση του πυρός από τις 30 Δεκεμβρίου, όταν το καθεστώς Ασάντ και η ένοπλη αντιπολίτευση συμφώνησαν για την εφαρμογή κατάπαυσης του πυρός στο συριακό έδαφος, με τη Ρωσία και την Τουρκία να λειτουργούν ως εγγυήτριες δυνάμεις.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης