Μελάνια Τραμπ: H «Πρώτη Κυρία της Νέας Υόρκης» κυκλοφορεί με άνεση παρά τις διαδηλώσεις

Μελάνια Τραμπ: H «Πρώτη Κυρία της Νέας Υόρκης» κυκλοφορεί με άνεση παρά τις διαδηλώσεις

Από το περασμένο Σάββατο στη Νέα Υόρκη έχουν ξεκινήσει οι διαδηλώσεις για το νέο διάταγμα του Ντόναλντ Τραμπ, που απαγορεύει σε πολίτες επτά μουσουλμανικών χωρών και σε πρόσφυγες την είσοδο στις ΗΠΑ - Οι μετακινήσεις στην πόλη μπορεί να γίνονται με δυσκολία λόγω των διαδηλώσεων, όχι όμως και για την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

Μελάνια Τραμπ: H «Πρώτη Κυρία της Νέας Υόρκης» κυκλοφορεί με άνεση παρά τις διαδηλώσεις
Μπορεί ο νέος Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ να έχει εγκατασταθεί στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου και να υπογράφει αμφιλεγόμενα διατάγματα, αλλά η νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, έχει ήδη επιστρέψει στη Νέα Υόρκη.

Η «Πρώτη Κυρία της Νέας Υόρκης», όπως αποκαλεί την 46χρονη Μελάνια μερίδα του διεθνούς Τύπου, την Δευτέρα το απόγευμα έκανε μια σύντομη βόλτα για δουλειές στην πόλη μαζί με τον 10χρονο γιο της Μπάρον. Παρόλο που από το περασμένο Σάββατο στη Νέα Υόρκη έχουν οργανωθεί διαδηλώσεις για το νέο διάταγμα του Ντόναλντ Τραμπ, με το οποίο απαγορεύεται η είσοδος στις ΗΠΑ των προσφύγων και των πολιτών από εφτά μουσουλμανικές χώρες, τα τέσσερα αυτοκίνητα της ασφάλειας της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ φρόντισαν ώστε η ίδια και ο γιος της να κυκλοφορήσουν με άνεση στην πόλη.

Κλείσιμο


Ο 10χρονος Μπάρον με μαύρο μπουφάν και κόκκινα αθλητικά παπούτσια και η Μελάνια με ψηλοτάκουνες γόβες και λευκό παλτό με μήκος μέχρι το γόνατο, βγήκαν από το πολυτελές διαμέρισμά τους στον Trump Tower, έκαναν μερικές σύντομες δουλειές στην πόλη και μετά από είκοσι λεπτά επέστρεψαν στο 100 εκατ. δολαρίων πολυτελές ρετιρέ τους, για το οποίο η πρώτη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνα, έχει δηλώσει ότι είναι «καλύτερο από τον Λευκό Οίκο»
.



Μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ ο ίδιος, η κόρη του Ιβάνκα και ο σύζυγός της παρέμειναν μαζί του στην Ουάσινγκτον ενώ η Μελάνια με τον γιο τους Μπάρον επέστρεψαν στη Νέα Υόρκη. Ο 10χρονος γιος του νέου πλανητάρχη έχει ακόμα εφτά μήνες για να ολοκληρώσει την σχολική χρονιά στο Columbia Grammar Preparatory School, στο Upper West Side.



Η νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ  είχε δηλώσει σε συνέντευξή της την άνοιξη στο περιοδικό People ότι, καθώς ο Τραμπ ήταν στον δρόμο για την προεκλογική του εκστρατεία, η ίδια αφιέρωνε αρκετό χρόνο στον γιο της επειδή «χρειαζόταν κάποιον για γονιό». Σύμφωνα με την New York Post, η οποία επικαλείται ανώνυμες πηγές, η προεκλογική εκστρατεία του Αμερικανού Μίδα ήταν μια «δύσκολη» περίοδος για τον μικρό Μπάρον.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης