Ο Πούτιν τραγουδά «το τραγούδι του Γιούρι Γκαγκάριν»

Ο Πούτιν τραγουδά «το τραγούδι του Γιούρι Γκαγκάριν»

Πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε: «Στα σκονισμένα μονοπάτια μακρινών πλανητών, οι δικοί μας δρόμοι θα παραμείνουν»

Ο Πούτιν τραγουδά «το τραγούδι του Γιούρι Γκαγκάριν»
Κι όμως ο Βλαντιμίρ Πούτιν
διαθέτει και ευαίσθητη πλευρά: Ο Ρώσος πρόεδρος δεν δίστασε να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει δημόσια, αποκαλύπτοντας την αγάπη του για την μουσική. 

Κλείσιμο
Κατά την διάρκεια επίσκεψής του στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας, ο πρόεδρος της Ρωσίας τραγούδησε ένα σύντομο απόσπασμα από ένα παλιό σοβιετικό τραγούδι για τα διαστημικά προγράμματα που λέγεται «14 λεπτά για την έναρξη». 

Η επίσκεψη του προέδρου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της «Ημέρας του Φοιτητή» στην Ρωσία και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ένας φοιτητής έπαιξε με την κιθάρα του το τραγούδι. Τότε ο Πούτιν, πο κρατούσε το μικρόφωνο, το έφερε στο στόμα του και σιγοτραγούδησε: «Στα σκονισμένα μονοπάτια μακρινών πλανητών, οι δικοί μας δρόμοι θα παραμείνουν». 


 
Σύντομα το πλήθος συνόδευσε τον Πούτιν και όλοι μαζί τραγουδούσαν χειροκροτώντας το δημοφιλές τραγούδι, που γράφτηκε το 1960 και ταυτίστηκε με το ταξίδι του Γιούρι Γκαγκάριν στο διάστημα το 1961.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πούτιν τραγουδά δημοσίως, καθώς όταν ήταν πρωθυπουργός, το 2010, τραγούδησε το 'Blueberry Hill' σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση για παιδιά, όπου είχε παίξει και πιάνο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης