Η Μελάνια «σπάει» την παράδοση: Με ρούχο του Lagerfeld στην τελετή ορκωμοσίας

Η Μελάνια «σπάει» την παράδοση: Με ρούχο του Lagerfeld στην τελετή ορκωμοσίας

O άτυπος ενδυματολογικός κανόνα θέλει τα ρούχα της ημέρας της ορκωμοσίας να είναι αποκλειστικά Αμερικανών σχεδιαστών

Η Μελάνια «σπάει» την παράδοση: Με ρούχο του Lagerfeld στην τελετή ορκωμοσίας
Ποιος θα ντύσει τη Μελάνια Τραμπ την ημέρα της ορκωμοσίας του συζύγου της και 45ου προέδρου των ΗΠΑ; Ο Karl Lagerfeld ή ο Ralph Lauren; Mπορεί η επιλογή των σχεδιαστών που θα την ντύνουν ως «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ να ήταν δύσκολη, ωστόσο, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ βρέθηκαν εκείνοι που θα επιμελούνται το στυλ της.

Λίγες ώρες πριν αρχίσουν οι σχετικές τελετές που κορυφώνονται την Παρασκευή, η Μελάνια επέλεξε τους γκουρού της μόδας που θα αναλάβουν την γκαρνταρόμπα της: Ralph Lauren και Karl Lagerfeld. Για τα διεθνή ΜΜΕ, και οι δύο είναι αγαπημένοι της σχεδιαστές. Εξάλλου, η Μελάνια δεν είχε και πολλές επιλογές αφού πολλοί από τους μόδιστρους - όπως οι Tom Ford, Marc Jacobs και Sophie Theallet - έσπευσαν να της γυρίσουν την πλάτη καθώς δεν ήθελαν να βρεθούν στο στόχαστρο των επικριτών του νέου αμερικανού προέδρου. 

Κλείσιμο




Η Μελάνια, για να μην στεναχωρήσει ούτε τον 77χρονο Ralph Lauren αλλά ούτε και τον 83χρονο Karl Lagerfeld θα εμφανιστεί πιθανότατα μ' ένα σύνολο στην τελετή της ορκωμοσίας που φέρει την υπογραφή του Ralph Lauren και μια τουαλέτα για τον χορό το ίδιο βράδυ του 83χρονου Καρλ Λάγκερφελντ. Αν όμως επιλέξει τον Γερμανό σχεδιαστή, η Μελάνια θα «σπάσει» τον άτυπο ενδυματολογικό κανόνα που θέλει τα ρούχα της ημέρας της ορκωμοσίας να είναι αποκλειστικά Αμερικανών σχεδιαστών. 

Επιπλέον, όπως σχολιάζουν τα διεθνή ΜΜΕ, είναι κάπως περίεργο ότι ο Ralph Lauren θα ντύσει τη Μελάνια αν σκεφθεί κανείς ότι ο ίδιος έντυνε την Χίλαρι Κλίντον κατά την προεκλογική της εκστρατεία. Από την πλευρά του, πάντως, ο διάσημος σχεδιαστής δεν έχει ξεκαθαρίσει αν είναι με το μέρος των Ρεπουμπλικανών ή των Δημοκρατικών. Πάντως, και για τους δύο γκουρού της μόδας, το να ντύνουν την «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ είναι η καλύτερη διαφήμιση.  




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης