Μια Ελληνοαμερικάνα στο «τιμόνι» της Mattel

Μια Ελληνοαμερικάνα στο «τιμόνι» της Mattel

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η πρόσληψη ενός «αουτσάιντερ», αλλά βετεράνου μάνατζερ όπως η Γεωργιάδης, θα βοηθήσει την εταιρεία να παραμείνει ενήμερη με τις τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο του παιχνιδιού

Μια Ελληνοαμερικάνα στο «τιμόνι» της Mattel
Την Ελληνοαμερικάνα Μάργκαρετ ("Μάργκο") Γεωργιάδης προσέλαβε η Mattel, η μεγαλύτερη κατασκευάστρια παιχνιδιών παγκοσμίως, για τη θέση του CEO.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η πρόσληψη ενός «αουτσάιντερ», αλλά βετεράνου μάνατζερ όπως η Γεωργιάδης, θα βοηθήσει την εταιρεία να παραμείνει ενήμερη με τις τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο του παιχνιδιού.

Η 53χρονη Γεωργιάδης ήταν από το 2011 επικεφαλής των εμπορικών δραστηριοτήτων της μητρικής της Google, Alphabet, στην Αμερική. Η θητεία της στη Mattel ξεκινά στις 8 Φεβρουαρίου. Η Γεωργιάδης θα αντικαταστήσει τον Κρίστοφερ Σινκλέρ.

Η επιλογή αυτή σηματοδοτεί την πρόθεση της Mattel να εξελίξει το προϊόν της και να διευρύνει τις δραστηριότητές της πέρα από την παραγωγή πλαστικών παιχνιδιών. Ήδη η Mattel, τα τελευταία δύο χρόνια, έχει πειραματιστεί με προϊόντα που ενσωματώνουν τις νέες τεχνολογίες, όπως ταμπλετς, κουκλόσπιτα με wi-fi και παιχνίδια επαυξημένης πραγματικότητας, σχολιάζει το Marketwatch.

Πηγή:
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης