Βίντεο: Γυναίκα μεταμορφώθηκε σε Τσουμπάκα για να γεννήσει

Βίντεο: Γυναίκα μεταμορφώθηκε σε Τσουμπάκα για να γεννήσει

Το αποτέλεσμα ήταν ιδιαίτερα αστείο, καθώς οι κραυγές πόνου της κοπέλας μεταφράζονταν στη διάλεκτο «Shyriiwook», τη γλώσσα των Wookie από τον κόσμο του Πολέμου των Άστρων

Βίντεο: Γυναίκα μεταμορφώθηκε σε Τσουμπάκα για να γεννήσει
Ο τοκετός είναι για τις περισσότερες γυναίκες μια τρομακτική εμπειρία λόγω του πόνου που βιώνουν. Μια γυναίκα, όμως, από το Ντιτρόιτ των ΗΠΑ αποφάσισε να μετατρέψει τον τοκετό σε μια διασκεδαστική εμπειρία με έντονη αίσθηση του χιούμορ, όπως προκύπτει από το βίντεο που δημοσίευσε η ίδια.




Η Katie Stricker Curtis, όπως είναι το όνομα της πρωταγωνίστριας του βίντεο που έγινε viral, φόρεσε μια μάσκα του  χαρακτήρα Τσουμπάκα από τη σειρά ταινιών «Star Wars», η οποία μάλιστα αλλάζει και τη φωνή. Το αποτέλεσμα ήταν ιδιαίτερα αστείο, καθώς οι κραυγές πόνου της κοπέλας μεταφράζονταν στη διάλεκτο «Shyriiwook», τη γλώσσα των Wookie από τον κόσμο του Πολέμου των Άστρων.

Κλείσιμο


Η Curtis, η οποία μοιράστηκε το περιστατικό με τους διαδικτυακούς της φίλους, έγραψε: «Επειδή πρόκειται να γίνω μητέρα δεν σημαίνει ότι πρέπει και να ωριμάσω. Οι «Bwahahahahs» δεν παίρνουν ποτέ την ζωή στα σοβαρά. Ήταν το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων».

Το ξεκαρδιστικό βίντεο έγινε πολύ γρήγορα viral, καθώς προβλήθηκε πάνω από 91.000 φορές, ενώ συγκέντρωσε αναρίθμητα σχόλια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης