Θρίλερ με την πανέμορφη κόρη του πρώην προέδρου του Ουζμπεκιστάν

Θρίλερ με την πανέμορφη κόρη του πρώην προέδρου του Ουζμπεκιστάν

Εξαφανισμένη από το 2013- Θεωρίες συνωμοσίας: Άλλοι λένε ότι ο πατέρας της την είχε κλείσει σε ψυχιατρείο, κατά άλλους βρισκόταν σε κατ' οίκον περιορισμό και τώρα δημοσίευμα λέει ότι την δηλητηρίασαν

Θρίλερ με την πανέμορφη κόρη του πρώην προέδρου του Ουζμπεκιστάν
Πάγωσαν στο Ουζεμπεκιστάν από τα δημοσιεύματα τα οποία θέλουν την κόρη του πρώην προέδρου της χώρας, Ισλάμ Καρίμοβ, να πέθανε από δηλητηρίαση. Ο λόγος για την Γκουλνάρα Καρίμοβα που ήταν εξαφανισμένη από το 2013 όταν και σύμφωνα με φήμες ο πατέρας της την είχε κλείσει σε ψυχιατρείο ή κατά άλλους βρίσκονταν σε κατ' οίκον περιορισμό. Σύμφωνα με άλλους η 44χρονη καλλονή ζούσε στο Ισραήλ μετά τον θάνατο του πατέρα της.

Η Γκουλνάρα Καρίμοβα ήταν παντρεμένη με τον Αμερικανό επιχειρηματία Mansur Maqsudi, ο οποίος κατέχει εργοστάσιο εμφιάλωσης της Coca-Cola στην Τασκένδη.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τοπικό website το οποίο επικαλείται ανώνυμη πηγή των μυστικών υπηρεσιών του Ουζμπεκιστάν, η Καρίμοβα πέθανε στις 5 Νοεμβρίου από δηλητηρίαση. Τον θάνατό της από δηλητηρίαση ανακοίνωσε το site centre1.com.

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή η ίδια η Γκουλνάρα είχε αποφασίσει να έρθει σε επικοινωνία με δημοσιογράφους για να εκφράσει φόβους για τη ζωή τη δική της και των παιδιών της για τα οποία πιστεύεται ότι ζούσαν στο Λονδίνο.

Την ίδια ώρα δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο από τις αρχές αναφορικά με τις φήμες που θέλουν την δισεκατομμυριούχο να έχει θαφτεί στην Τασκένδη και o τάφος της να έχει μπαζωθεί από χωματουργικά μηχανήματα. Ήδη έχει ξεκινήσει καμπάνια στο διαδίκτυο για να εξακριβωθεί η τύχη της Καρίμοβα με τους χρήστες του διαδικτύου να απευθύνονται στις αρχές ζητώντας πληροφορίες για την τύχη της με το hashtag Show Gulnara.

Ποια είναι η Καρίμοβα

Μοντέλο, παρουσιάστρια, σχεδιάστρια ρούχων και κοσμημάτων, φίλη διεθνών αστέρων της ροκ σκηνής κοσμική με σπουδές στο Χάρβαρντ και αμείλικτη λένε, επιχειρηματίας.

Το 2010 το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel υποστήριζε ότι η προσωπική περιουσία της Karimova ήταν περί των 530 εκατ. ευρώ ενώ η εξαφανισμένη καλλονή ελέγχεται από τις ελβετικές αρχές για απάτη ύψος άνω των 600 εκατ. ευρώ.

Η ίδια πάντως είχε ζητήσει συγγνώμη για τη διαφθορά στην οικογένειάς της την οποία απέδωσε στο χρήμα.

Παρά την ομορφιά της η 44χρονη ήταν μισητή στους Ουζμπέκους ενώ της είχε απαγορευτεί ακόμα και να βρεθεί στην κηδεία του πατέρα της.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

















Πηγή: Newmomey

Δείτε βίντεο: Νεκρή ή ζωντανή; Θρίλερ με την κόρη του πρώην προέδρου του Ουζμπεκιστάν


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης