Η Μελάνια Τραμπ «αθωώνει» τον σύζυγό της: Τον «παρακίνησαν» να κάνει σεξιστικά σχόλια

Η Μελάνια Τραμπ «αθωώνει» τον σύζυγό της: Τον «παρακίνησαν» να κάνει σεξιστικά σχόλια

Παράλληλα χαρακτηρίσε δίκαιο να επαναφέρεται στη δημοσιότητα το «αμαρτωλό παρελθόν» του Μπιλ Κλίντον

Η Μελάνια Τραμπ «αθωώνει» τον σύζυγό της: Τον «παρακίνησαν» να κάνει σεξιστικά σχόλια
Να «αθώωσει» τον Ντόναλντ Τραμπ για τα σεξιστικά σχόλια που έκανε σε συνομιλία του με δημοσιογράφο το 2005 επιχείρησε η Μελάνια Τραμπ στην πρώτη δημόσια τοποθέτησή της με δύο συνεντεύξεις μετά την αποκάλυψη της Washington Post που προκάλεσε σάλο τις τελευταίες ημέρες.

Μιλώντας στο CNN η σύζυγος του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία χαρακτήρισε τα όσα είπε ο Τραμπ «λόγια των αγοριών μεταξύ τους» υποστηρίζοντας ότι ο δημοσιογράφος Μπίλι Μπους τον «παρακίνησε» να κάνει αυτού του είδος τα σχόλια.

Παρόλα αυτά δήλωσε έκπληκτη για όσα άκουσε από το στόμα του άνδρα της καθώς όπως είπε, δεν τον είχε ακούσει ποτέ να μιλά με αυτόν τον τρόπο. "Όχι, όχι, γι' αυτό είχα εκπλαγεί, γιατί, όπως είπα, δεν γνωρίζω αυτό το άτομο που μιλάει με τέτοιο τρόπο, ούτε θα έλεγε κάτι τέτοιο σε προσωπικές στιγμές", είπε η Μελάνια Τραμπ.


Κλείσιμο

Σε δεύτερη συνέντευξη στο κανάλι Fox News η σύζυγος του Τραμπ προχώρησε άλλο ένα βήμα δηλώνοντας ότι έχει τον έχει συγχωρέσει. «Εκείνες οι λέξεις ήταν προσβλητικές και δεν ήταν σωστές. Και μου ζήτησε συγγνώμη. Και εγώ (...) δέχθηκα τη συγγνώμη του. Και το ξεπεράσαμε» είπε χαρακτηριστικά.



Όταν ερωτήθηκε αν θεωρούσε ότι ήταν δίκαιο να ανασύρουν τα ΜΜΕ ή ο σύζυγός της τις κατηγορίες απιστίας του πρώην προέδρου Μπιλ Κλίντον, η Μελάνια Τραμπ είπε στην εκπομπή της Fox, «κοιτάξτε, αν ανασύρουν το δικό μου παρελθόν, γιατί όχι;»

Κληθείσα να σχολιάσει τις μαρτυρίες άλλων γυναικών για σεξουαλική παρενόχληση από το σύζυγό της η κυρία Τραμπ είπε ότι «όλες αυτές οι γυναίκες βγαίνουν (στη δημοσιότητα) και υπάρχουν κατηγορίες, αλλά δεν είναι αλήθεια. Γιατί (γίνονται) τώρα; Γιατί τρεις εβδομάδες πριν τις εκλογές;».

Στο μεταξύ, το NBC απέλυσε τη Δευτέρα τον δημοσιογράφο που συμμετείχε στην επίμαχη εκπομπή "Today" του 2005. Σύμφωνα με ανακοίνωση του καναλιού ο Μπους, ο οποίος είνα ξάδελφος του πρών προέδρου Τζορτζ Μπους του νεώτερου, «ήταν ένας πολύτιμος συνάδελφος και μακροχρόνιο μέλος της ευρύτερης οικογένειας του NBC».

Ο ίδιος ο δημοσιογράφος είχε ζητήσει συγγνώμη στις 7 Οκτωβρίου, λέγοντας ότι «ντρέπεται» για τη συμπεριφορά του, ενώ είπε σε πρόσφατη δήλωσή του, «είμαι βαθύτατα ευγνώμων για τις συζητήσεις που έκανα με τις κόρες μου, και για όλη την υποστήριξη της οικογένειάς μου, των φίλων μου και των συναδέλφων μου», ενώ πρόσθεσε ότι ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης