Τραμπ: Δεν είχα «βουλωμένη» μύτη, το μικρόφωνο δεν ήταν καλό

Τραμπ: Δεν είχα «βουλωμένη» μύτη, το μικρόφωνο δεν ήταν καλό

Μετά τις δεκάδες παρατηρήσεις για το «μπούκωμα» του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου στο πρώτο ντιμπέιτ με την Κλίντον

Τραμπ: Δεν είχα «βουλωμένη» μύτη, το μικρόφωνο δεν ήταν καλό
Μπορεί τους περασμένους μήνες ένα από τα ζητήματα που απασχόλησαν τον αμερικανικό Τύπο να ήταν τα μαλλιά του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ, όμως, μετά το χθεσινό ντιμπέιτ με την αντίπαλό του, Χίλαρι Κλίντον, η συζήτηση έχει μετατοπιστεί λίγο χαμηλότερα…

Πέρα από τις τοποθετήσεις του και την κακή συνήθειά του να διακόπτει την πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, προκαλώντας αντιδράσεις στους 100 εκατ. τηλεθεατές που παρακολούθησαν την τηλεοπτική αναμέτρηση, αυτό που απασχόλησε τους χρήστες του Twitter ήταν η… βουλωμένη μύτη του Τραμπ.

Κλείσιμο
Δεκάδες ήταν τα σχόλια των τηλεθεατών που σχολίασαν το γεγονός ότι ο εκκεντρικός επιχειρηματίας «ρουφούσε» τη μύτη του, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κρατούσαν ακόμα και σκορ.

Μία ημέρα μετά και αφού έγινε μείζον θέμα η μύτη του, ο Τραμπ έσπευσε να διαβεβαιώσει πως δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, «δείχνοντας» ως μοναδικό ένοχο το… μικρόφωνό του.

«Όχι, όχι. Καθόλου βουλωμένη. Ξέρετε, το μικρόφωνο ήταν πολύ κακό. Αλλά ίσως ήταν αρκετά καλό για να ακούγεται η αναπνοή. Αλλά δεν υπήρχε συνάχι. Δεν έχω αλλεργία
», δήλωσε στο Fox & Friends ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος, ο οποίος στο παρελθόν είχε τονίσει ότι ήταν ο πιο υγιής υποψήφιος στην ιστορία, θέλοντας να «χτυπήσει» την Κλίντον και τη φημολογία για το πρόβλημα υγείας της. 

«Είχα ένα πρόβλημα με το μικρόφωνο που δεν δούλευε. Δεν ξέρω αν το είδατε. Το μικρόφωνό μου ήταν φρικτό», πρόσθεσε. 

«Ηταν πολύ πιο χαμηλό από εκείνης. Δεν θέλω να πιστέψω σε θεωρίες συνωμοσίας, φυσικά. Αλλά ήταν πολύ πιο χαμηλό από εκείνης. Και έτριζε», συμπλήρωσε ο Ντόναλντ Τραμπ. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης