Κίνα: Οκτάχρονη «ψυχικά ασθενής» είναι δεμένη σε δέντρο επί πέντε χρόνια

Κίνα: Οκτάχρονη «ψυχικά ασθενής» είναι δεμένη σε δέντρο επί πέντε χρόνια

Η μικρή Κινέζα, από την επαρχία Χενάν, ζει με τους παππούδες της και τους δύο αδελφούς της

Κίνα: Οκτάχρονη «ψυχικά ασθενής» είναι δεμένη σε δέντρο επί πέντε χρόνια
Ένα οκτάχρονο κορίτσι σε χωριό της κινεζικής επαρχίας Χενάν, στο κεντρικό τμήμα της χώρας, εδώ και πέντε χρόνια περνά τον περισσότερο χρόνο δεμένο με σχοινί σε δέντρο.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας South China Morning Post, το κορίτσι ζει με τον παππού, την γιαγιά και τους δύο αδελφούς του ενώ ο πατέρας του, που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, εργάζεται σε εργοστάσιο σε άλλη πόλη και η μητέρα του είναι, επίσης, άτομο με ειδικές ανάγκες και μένει μακριά από τα παιδιά της.

Κλείσιμο


Η μικρή Zhao Ziyi, σύμφωνα με τις δηλώσεις των παππούδων της στους δημοσιογράφους, μετά το 2010 παρουσίασε πολλές φορές υψηλό πυρετό και αργότερα, άρχισε να επιτίθεται στα άλλα παιδιά και στους ηλικιωμένους. «Είναι επικίνδυνη για τους άλλους, έτσι την έχουμε δεμένη εδώ»,
υποστήριξαν οι παππούδες της οκτάχρονης και την χαρακτήρισαν «ψυχικά ασθενή».

Δεν έχει γίνει γνωστό, προς το παρόν, αν η Zhao Ziyi φοιτά σε σχολείο ή αν οι παππούδες της την αφήνουν να μπαίνει μέσα στο σπίτι για να πλυθεί, όμως έχει γίνει γνωστό ότι τα δύο αδέλφια της είναι υγιή.

Οι τοπικές αρχές δήλωσαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι περισσότερο για το θέμα εκτός από το να χορηγήσουν στην οικογένεια ένα χαμηλό επίδομα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης