Αυστραλία: Παιδί ντυμένο Χίτλερ βραβεύτηκε για τη στολή μπροστά σε Εβραίους μαθητές

Αυστραλία: Παιδί ντυμένο Χίτλερ βραβεύτηκε για τη στολή μπροστά σε Εβραίους μαθητές

Ο διευθυντής επιβεβαίωσε πως ο μαθητής είχε ζητήσει από ένα μέλος του προσωπικού την άδεια να ντυθεί σαν τον ναζιστή δικτάτορα και αυτή του είχε πει ναι

Αυστραλία: Παιδί ντυμένο Χίτλερ βραβεύτηκε για τη στολή μπροστά σε Εβραίους μαθητές
Δημόσια συγνώμη ζήτησε ένα σχολείο στην Αυστραλία, όταν ένας μαθητής που συμμετείχε σε σχολική εκδήλωση, κέρδισε το βραβείο της «καλύτερης στολής» ντυμένος ως Αδόλφος Χίτλερ.

Το σκάνδαλο εκτυλίχθηκε την Τετάρτη στο Κολέγιο του Αγίου Φιλίππου, ένα ιδιωτικό σχολείο στην πόλη Alice Springs.

Κλείσιμο
Το σχολείο ζήτησε συγνώμη από τους Εβραίους μαθητές που παρακολούθησαν την εκδήλωση ως κομμάτι ενός προγράμματος ανταλλαγής μαθητών. Ο διευθυντής επιβεβαίωσε πως ο μαθητής είχε ζητήσει από ένα μέλος του προσωπικού την άδεια να ντυθεί σαν τον ναζιστή δικτάτορα και αυτή του είχε πει ναι.

Τώρα η δασκάλα ανησυχεί για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτή η απόφασή της στη ζωή της, παρ' όλα αυτά ο διευθυντής διαβεβαιώνει πως δεν υπήρχαν ρατσιστικά κίνητρα πίσω από την απόφασή της.

Μετά το περιστατικό, ο μαθητής και η δασκάλα, απολογήθηκαν στους Εβραίους μαθητές, οι οποίοι, σύμφωνα με τα λεγόμενα, φάνηκαν ιδιαίτερα δεκτικοί και ελάχιστα ενοχλημένοι, ενώ ο διευθυντής επικοινώνησε και με το σχολείο τους και τους εξήγησε τι είχε συμβεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης