ΗΠΑ: Υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές αναρωτιέται τι είναι το Χαλέπι

ΗΠΑ: Υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές αναρωτιέται τι είναι το Χαλέπι

Σε ερώτηση δημοσιογράφου κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής «τί θα κάνατε εάν εκλεγόσασταν για το Χαλέπι;» έκπληκτος ο υποψήφιος απάντησε «Και τι είναι το Χαλέπι;»

ΗΠΑ: Υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές αναρωτιέται τι είναι το Χαλέπι
«Τι είναι το Χαλέπι;», αυτήν την ερώτηση έθεσε ένας ανεξάρτητος υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, ο Γκάρι Τζόνσον.

- «Τι θα κάνατε εάν εκλεγόσασταν για το Χαλέπι;», την πόλη στη βόρεια Συρία που πολιορκούν οι κυβερνητικές δυνάμεις κι η οποία μονοπωλεί τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, ρώτησε τον Τζόνσον ο δημοσιογράφος Μάικ Μπάρνικλ στην πρωινή εκπομπή «Morning Joe».

Κλείσιμο
- «Και τι είναι το Χαλέπι;» διερωτήθηκε έκπληκτος ο υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο.

- «Με κοροϊδεύετε» του απάντησε ο δημοσιογράφος.

- «Όχι» επέμεινε ο Γκάρι Τζόνσον.

- «Το Χαλέπι βρίσκεται στη Συρία, είναι το επίκεντρο της προσφυγικής κρίσης» του εξήγησε κατόπιν ο παρουσιαστής της εκπομπής.

Η γκάφα σε ζωντανή σύνδεση του ανεξάρτητου υποψηφίου στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου έκανε τον γύρο του Διαδικτύου και σχολιάστηκε εκτενώς από τους χρήστες με την ετικέτα #WhatisAleppo (Τι είναι το Χαλέπι).

Ο Γκάρι Τζόνσον θα συγκέντρωνε το 13% των ψήφων, σύμφωνα με τον μέσο όρο των δημοσκοπήσεων που διεξήγαγε η εφημερίδα Washington Post στις 50 αμερικανικές πολιτείες και δημοσιεύτηκαν την Τρίτη.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης