Βίντεο-σοκ: Κρανοφόρος εκτελει σχεδόν εξ επαφής το θύμα του μέσα σε εστιατόριο

Βίντεο-σοκ: Κρανοφόρος εκτελει σχεδόν εξ επαφής το θύμα του μέσα σε εστιατόριο

Ο κρανοφόρος εκτελεστής βγάζει το όπλο του και πυροβολεί αρκετές φορές το θύμα του με τους υπόλοιπους πελάτες του εστιατορίου να τρέχουν έντρομοι να κρυφτούν

Βίντεο-σοκ: Κρανοφόρος εκτελει σχεδόν εξ επαφής το θύμα του μέσα σε εστιατόριο
Τη σοκαριστική στιγμή που ένας κρανοφόρος εκτελεί σχεδόν εξ επαφής το θύμα του μέσα σε ένα εστιατόριο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στην πόλη Παρακάτου της Βραζιλίας.

Στο βίντεο φαίνεται ο εκτελεστής να μπαίνει στο εστιατόριο και να πλησιάζει το θύμα του, τον 24χρονο Γουέσλεϊ Περέιρα Γκιμαράες ενώ αυτός απολαμβάνει το παγωτό του μαζί με μια φίλη του.

Κλείσιμο
Ο κρανοφόρος εκτελεστής τότε βγάζει το όπλο του και πυροβολεί αρκετές φορές το θύμα του με τους υπόλοιπους πελάτες του εστιατορίου να τρέχουν έντρομοι να κρυφτούν.

Στο βίντεο προς στιγμήν ο Γκιμαράες, ο οποίος φορά μια κίτρινη μπλούζα, χάνεται από το πλάνο αλλά πιστεύεται οτι απλά έπεσε βαρύτατα τραυματισμένος κάτω από το τραπέζι.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ο 24χρονος οδηγήθηκε με βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι, το πρόσωπο, το στήθος και τα χέρια στο νοσοκομείο όπου εκεί οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο Γκιμαράες είχε σχέσεις με εμπόριο ναρκωτικών και ληστείες και θα υπήρχαν πολλοι που θα τον ήθελαν νεκρό.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης