Δείτε πώς ο πρίγκιπας Χάρι ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Μπολτ

Δείτε πώς ο πρίγκιπας Χάρι ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Μπολτ

Η δημοσίευση συνοδεύτηκε από μια φωτογραφία των δύο αντρών, όπου ο Μπολτ άφησε τον Βρετανό πρίγκιπα να τον κερδίσει σε μια κούρσα

Δείτε πώς ο πρίγκιπας Χάρι ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Μπολτ
Ο τζαμαϊκανός σούπερσταρ του στίβου Γιουσέιν Μπολτ έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το ταξίδι του στη Βραζιλία, καθώς την ημέρα της τελετής λήξης των Αγώνων έκλεισε τα 30 του χρόνια. 

Ένα από τα ευχετήρια μηνύματα, που δέχτηκε ο Μπολτ, όμως είχε ιδιαίτερη σημασία, καθώς στάλθηκε από τον πρίγκιπα Χάρι. Ο Βρετανός πρίγκιπας έσπευσε να ευχηθεί στον διάσημο σπρίντερ, αλλά και να του δώσει συγχαρητήρια για την κατάκτηση τριών ακόμα χρυσών ολυμπιακών μεταλλίων μέσω του Twitter, όπου έγραψε: «
Συγχαρητήρια Γιουσέιν Μπολτ. Τώρα που είσαι επίσημα ο καλύτερος ίσως είσαι έτοιμος για μια ρεβάνς. Χαρούμενα 30». 


Κλείσιμο

Η δημοσίευση συνοδεύτηκε από μια φωτογραφία των δύο αντρών από τη συνάντησή τους το 2012 όταν είχαν βρεθεί αντιμέτωποι σε μια κούρσα, όπου ο Μπολτ άφησε τον Βρετανό πρίγκιπα να τον κερδίσει.



Το «βασιλικό» ευχετήριο μήνυμα προς τον τζαμαϊκανό σπρίντερ έκανε τον γύρο του κόσμου, καθώς αναδημοσιεύτηκε περισσότερες από 1.400 φορές, ενώ περισσότερα από 4.500 άτομα δήλωσαν ότι τους αρέσει.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης